Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Béla naplója


Ribizli :) [29893 AL], gazdája Béla
2005-12-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29893
2005-12-06

Hello!
JUST 4 U RÉKA!

Nos,mindenkinek happy santa-day!Dann die Jesszuska will kommen, und hoz vile ajándékot!
Legalábbis remélem.

MÁs: Találkoztam régi ozstálytársammal,és elkezdtünk e-mailezni. Jó volt h újra talizhattam vele,és most beszélgetünk.
Másabb: az osztálytáncot magsassarkúban ekll táncolni... de a mixing bluse-t (idióta ugrálós tánc) nem lehet! Elvágódok,és fel se kelek többet! Na,meg arról ne is beszéljek,h annyit kell pörögni,mint k a ringispílen,h totál elszédülök... a tánctér kicsi,tehát rendszeresne letaposnak. Élvezem a táncórákat különben. A fiúk tojnak az egészre,cska labdáznak,és olyan erőseket rúgnak h leszáll a feje annak akit eltalálnak. Csabának(a tánctanárnak) kell mindig kihajítani azt az átkozott labdát!!
Mellsleg Csaba tök jófej fickó... azt hinné róla az ember h egyedülálló élet fan,oszt mése! Felesége,meg gyerekei vannak. De ahogy elődja azt h milyen mozdulatokat kell csinálni... és a lányokét is ahogy előadja.. az vmi fenomenális... úgy szakadunk mindig a röhögéstől!
A pöcsöm kivan az egész sulival. Alig várom, h végre túl legyek ezen a szutykos érettségin!! Gyűlölöm a Tömörkényt! PFUJJJ olyan retek tanárokat,halljátok! Hármat kivéve öszz-vissz. Mostmár a némettanár is elkezdett sznyóskodni...de "ugye nem akar senki németből érettségizni????" Elkezdte úgy nyomni az anyagot,h majd bele döglök,mire megtanulom a tetves szavakat,meg szabályokat! És értitek... imádkoznom kell a hármasért! És miért?Mert egy óra alatt a tanár lenyom 90-100szót tanuld meg! Aztán még ad házit. Köszi!

Na,no komment... gondolom egy pár embernek ismerős a szitu.

Megyek aludni! PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat