Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Béla naplója


Ribizli :) [29893 AL], gazdája Béla
Eddig történt....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29893
Eddig történt....

Na háááááááááááááááááááájj!

Újra itt vagyok!
Elnéjzést,h eddig nem írtam! Csak elég sok thing vót,ami közbegyütt!
Na szóval: lement a szalagavató...érdekes volt,de mindegy. :DD Az oszifőm összejött 1másik matektancival,és orbitálisan be volt b*va! :DD Hehe. Fel is hasította az állát(apa látta) és a többiek meg látták őt egy terembe bemenni.Na képzelhetitek. Hétfőn érdekesen néztünk az oszifőre. Az egész suli rajta röhögött. Na szóóval....érdekes volt. Egyébként maga a tánc jó volt,találtam hozzá pipellőt is:D A dvd-t,amire ki lesz írva az összes műsorszám,remélem hamarosan megjön...és képzeljétek! Kész vannak a tablóképek! Juhhhé!
Bezzeg a tabló...szűz anyám. A töritanár lesz rajta kicinkelve! Ez mondom...szép. Nincs más szó rá.
Egyébként a töritanár már három hete beteg. (Jessz) Csak ebben az a szar,h nem lesz jegyünk,és nem haladunk a tételekkel(témakörökkel)sem! JA! Totál leakadtam: Kérdi a helyettesítő tanár: Nem adja ki majd a tanárotok a tételeket? Mert a többi osztálymegkapta már.
Mi meg: Micsoooodaaa? Nekünk meg 3 hónapig könyörögni kellett annak a...-nak,h vmi könyvből kiolvasson 13témakört??? Na neeee....mondom;ILYEN NINCS.(és sanjos mégis van)
Hát szóóóval...ez felháborító.
Más:bnőmmel összevesztem De nagyon keményen. Kibékültünk szerencsére,de számomra ez a kapcsolat mássá alakult. Nem tudom megomndani milyen irányba...csak azt tudom,h más.
Oszt. társammal kedden megyünk pizzázni. Nyámmmmm
Láttam premier előtt a Casanovát...júúúúúúúúúúúúúúújjjj de szerelmes vagyok Heath Ledger hangjába!! De azért a pasit is megfognám...:P
Láttam még a Csak szex és más semmit.(Meg a sulival a Rokonokat is:DD) És,h ez a Csányi Sándor mennnnnnnnyire jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó pasi. Attom belezúgtam. Képzelhetitek. Ennyire kábé 2 éve voltam bebuzdulva Frodóra:D És azért a két pasi nem egy és ugyaz a stílus. :PPP Ebből is látszik mennyit vátozott az ízlésem. :PP Most a szgép asztala is Sanyis:D Námm nyámm.
Megszereztem a Kontrollt...és féltem. :D Eléggé durva film. Nem rossz értelemben durva...csak olyan igazi művészfilm. De tényleg. Nem volt világos belőle minden....de másnak sem,ahogy a fórumokat olvasgattam:D No mindegy. Most épp a Csak szex és....van folyamatban. Hoppá! Rá is kéne már nézzek.
Másabb: Rákattantam Spongyabobra is:D Egyszerűen olyan aranyos az a mese! Csigusz(amcsi változatban Gary) a kedvencem. Csigamacska:DDD
Jajjjj kaptam egy kamerát is:D Annyira örültem neki...majd' kiugrottam a bőrömből:D
(Ehh hajat kéne mosni...)
Ma voltam Gyurcsány Ferenc beszédén. Jó fejnek tűnik. És sokkal emberibbnek,mint bármelyik miniszterelnök volt.
Vicces.:DNo,de nem politizélek iten! :D Felkeltette az érdeklődésemet a blogja(amit éppen most én is írok). Hozzá is szóltam az egyikhez.;)
Remélem eljut hozzá. Mert leírtam,h bár azt tervezem,h elmegyek szavazni,foggalmam sincs,h kire. Sőt! Még azt is elmondtam,h van olyan ismerősöm,akinek már most elege van a politikából,holott,még bele sem szólhatott egyszer sem törvényesen.És azt elfelejtettem mondani,h ezt a politikai ellenségeskedés szült. Ezt felvetettem mint érdekes tényt. Nem akartam állást foglalni abban a kérdésben,h énnekem elegem van-e.. de azt hiszem,h ha most választanom kéne...még én se mennék szavazni. No,de majd csak alakul vmi.
Nyakamon az érettségi.... Úgy fosok tőle,mint az állat. Komolyan..ennyire még sohasem féltem egy vizsgától.
Annnnyira féélek....:SSSS
JA! Bioszra kellett,kiselőadást tarani..és otthonhagytam a füzetet. Erre a tanár: Jó...majd elmondo a többiek után,és nem is érdekelte,h véletlen egy másik füzetem hoztam el....áh....Recska nő a javábul! :@

Még másabb: ég a gyomrom ettől a tetves almától amit megettem.Egy szem alma,és vége a békés gyomorpanaszmentes najaimnak. Ráadásul felfáztam,erre az orvos felírt vizelettisztítót...hát szóval..érdekes fazon. A sportorvosim is lejárt. Klassz. Meg sztem a versenyzési engesélyem is...ráadásul már csak dec.31ig érvényes minden kártya,bármikor csináltatjuk. Micsoda remek 5let! Így is drága sport a vívás...és még ez is...
LOOOOOOOOOOL
Hát szóval...elég érdekesen alakul az életem.
Az osztály még mindig szar...LOL
Egyebet nem tudok mondani:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat