Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Béla naplója


Ribizli :) [29893 AL], gazdája Béla
2006-05-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29893
2006-05-02

Olállá.

Az ajándékokat intéztem,de természetesen nem volt jó Lugi Andiéknak vmi abban,amit én csináltam Csak akkor tudnám,h mi a rákos... ehhem-ért nem csinálta meg ő? Kapja be.
A töritanár még mindig köcsög, matekdogám megvan kettes.(LOL az érettségi előtt egy héttel látok először ilyen példát??? Ezzzzz a tanárt minősíti)

Mit írjak. Jate-ban elkértem egy pasi számát,de sajna elég sokat melózik ígyhát nem tudtunk még találkozni. :(

Másabb,és örömtelibb: VOLTAM PRÁGÁBAAAN!!!! Annyira jó volt innen kiszakadni,és nem törődni semmivel. Áhhh... 8D Olyannyira jó volt,hogy bevásároltam magamnak,meg a családomnak is:D Anyának vettem egy naptárat,apának sört(amből naponta egy litert lecsúsztattam a torkomon,és érdekes nem lett tőle bajom:D) na...aztán csémnek hoztam csokit, magamnak meg vettem egy pólót,meg egy karkötőt.
Jövőre anyáék ha mennek,alap h én is megyek velük. Épp mondtam a legutóbbi blogomban,h ne mvoltam mé nyaralni külföldön... erre tessék. :D Jajj,de úgy tudtam meg,hogy szerdai indulással kedden reggel:D Na,mindegy... jó volt ez így. Nagyon örültem neki így is. Anyáék sajna nem tudták még megnézni a videókat amiket csiáltam,mert hát no time:S Azt hiszem hogy majd a ballagás napján megnézzük.
Öh,másabb: majdnem kiönöttöte a Tisza a sulit:S A suli egy járdányira van a Tiszától. A club helyiségbe nem is lehet már lemenni,mert feljött egy kicsit a víz. Ajj holnap nem tudom,hogy mi a fenét csináljak németen. Vmi rejtvényújságot viszek vagy én nem tudom. A tanár nem enged ki minket(mert már nem németezünk) csak egy vki miatt bent kell ülnie az osztálynak az egész órán. És nem szólalhatunk meg! De még ha mi zavarnánk a csajt aki németezik.... ha nem ő zavar minket! Nem tudunk tőle tanulni.... mégha rá is vetemednék. (az az igazság,hogy nagyon tiltakozik már agyam a tanulás ellen)

Ajj de unom már ezt az évet.... szerencsére már a konkrét sulis napokból csak kettő van hátra. Remélem kibírjuk:D

Na! Hali mindenkinek,és a 12.eseknek üzi,h kitartás.

CSaoka!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat