Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tündike naplója


TUBICA [136600 AL], gazdája Tündike
2006-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/136600
2006-03-18

Ez a hétvége a Józsefnap jegyében fog telni. Tegnap is voltak, holnap is jönnek és az utolsó hullám jövő péntekken lesz.
Most egy kicsit másról.
Voltunk úszni, aztán azt kellett látnom, hogy a kacsik a Város ligetben,a szószoros értelmében kacsa úsztatóban, vagy mondjam inkább azt,hogy pocsolyában úszkálnak.Szegénykék!!!
NEM igazán vagyunk egy környezet védő nemzet,borzalmasan nézki a város ligeti csónakázótó alja, és itt most nem a levelekről beszélek,hanem a többi szemétről amit beledobálnak.
Megint más!!!
Már most kezd elegem lenni a választásokból.Igazán egyik pártot sem szerettem, de azt már szinte undorítónak találom,ahogy megpróbálják lejáratni egymást.Mert hát szerintem egy kampány ne arról szóljon, hogy ki mit csinált vagy nem csinált az elmúlt években.Meg,hogy ez meg az lesz,ha megválasztjuk őket,hanem,hogy mit tett és csinált az elmúlt években.Mert hát ugye Pl a 4 Mertót sem megigérni kellene,hanem már kész kellene,hogy legyen.
Ja és négyéve ilyenkor még vígan volt munkám és most van???
Na mindegy!!!
De az már akkor is túlzás amit most csinálnak,mert ez már inkább lejárató kampány és nem politikai kampány és ez mindkét oldalra igaz.
Mára ennyi!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat