Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tündike naplója


TUBICA [136600 AL], gazdája Tündike
2007-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/136600
2007-01-05

B.Ú.É.K!!!!
Igy utólag 8-án. Ha ilyenkor, hát ilyenkor.Na tehát nem tudom mennyire irtam le azt,hogy elmaradt a tavalyi év utolsó tanítási napja.....állítólag technikai okok miatt.
Nos az új második napján kaptunk egy levelet a suliból, hogy 3-án kezdődik a suli csak új helyen.Érdekes volt a tájékoztató amit tartottak, az is érdekes volt, hogy az angol tanároknak való nem fizetést úgy oldották meg, hogy egy szigorú titoktartási nyilatkozatott irattak velük alá, de állítólag, jövő héten a Gyöngyi fogja tartani az órát.
Ja az viszont tetszet, hogy idézek, úgy fogalmaztak:bár ez állítólag nem tartozik ránk, de egyes tanárok rosszul viselték a stresszt, nos ez így elég röhejes.De azért arra kíváncsi lennék, hogyha ő nem kapott volna 4 hónapja fizut, vajon mennyire lenne nyugodt....szerintem ő is totál stresszes lenne, és hát legyünk öszínték ki nem?

Ja, és ja....tegnap nem volt tanítás mert bepakolták a bútorok,...... legalább is egyrészét, mert ugyan mi ma tudtunk hova ülni, de egyes nyelvi termekben ez nem így volt, ja és a számítógép terem zajló oktatás is állítólag igen érdekes volt, hiszen, nem volt számítógép.
Bárcsak nekünk ne lett volna padunk, megirtuk a marketing vizsgát és nagyon úgy érzem, hogy nem igazán lett jó.Úgy ahogy átolvastam az anyagot, és szerintem ha már görbül boldog lehetek.Ez van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat