Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tündike naplója


TUBICA [136600 AL], gazdája Tündike
2006-11-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/136600
2006-11-03

Hát lássuk csak tegnap megirtuk az angol tesztet,tuti, hogy nem lesz 100%, de remélem azért annyira rossz sem lesz, na jó lehet, hogy túlzok de 80% kiegyeznék, sőt!!
Ma marketing volt, mint kiderült amit most veszünk az kőkemény közgazdasság.Nos az első órához képpest kezdem megérteni, amitől mindenki kifogbukni, mert sokan már a jogot sem értik.Tehát kezdek belerázódi a közgázba.
Amitől én bukok ki, az a tolerancia hiánya, többszörösen igaz, hogy a nőknél nincs rosszabb munkatárs, meghasonló.Mi a poklolért kell megjegyzést tenni, másra:"hogy kinyitja az ablakot; meghogy közbe dumál. Megjegyzem ha valaki az óra témájához szól hozzá egyáltalán nem zavar és nem is idegesít." A rosszmájú megjegyzések viszont nagyon,csak azért nem teszek megjegyzést mert nem akarok belefolyni ebbe az egészbe,intézék el egymást közt.Bár azt azért már említettem, hogy úgy általában azt idegesíti az közbeszólás, aki maga is közbe kotyogó, tehát szerintem 1:1 az állás csak egyikfél sem veszi észre ezt.Na meg az is idegesítő, bocs a spongya fogalmazásért, de sokkal inkább dühítő, hogy egy felnőt 23 éves pacák ne tudja mit lehet mondani és mit nem.Na emiatt tegnap majdnem helyre raktam a pacákot, de aztán mégsem,elmondta helyettem más neki, "Hogy drága amit a tanár nekünk az iskoláról bizalmas információként mond azt talán nem adjuk tovább és,nem kérdezünk rá sem egy irodai alkalmazottól sem, még ha kérdés nem is vág oda. Mert mi rögtön levettük, hogy mi kérdés mögöttes tartalma.Vagy ez csupán inteligencia kérdésse lenne?Bár szerintem nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat