Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lucky Star naplója


Anki [92939 AL], gazdája Lucky Star
Utazási beszámoló és könyvajánló

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92939
Utazási beszámoló és könyvajánló

Aki jövőre Tunéziába megy nyaralni, annak figyelmébe ajánlom a következőket.

Sousse-ba menjetek. Monastir nem jó. Les Palmier meg főleg nem, oda mentünk először, de az csak 2*os(apám azt mondta, hogy az araboknál az egycsillagos hotel: beduin sátorban pirított skorpió a vacsi). Onnan mentünk Sousse-ba, nagy nehezen, hotel Cleopatre***-ba. Az jobb egy fokkal, de azért végigjártuk a helyi strandokat, meg hoteleket, persze ezek fizetősek. A legjobb az El Hana Beach és a Marabout hotel! Ajánlott még: Samara, Riadh Palmes****, Orient Palace, több nem jut eszembe... Az arabokkal kell alkudozni ám!!! Főleg a taxisokkal, meg akik az ágyakat kínálják a strandon. Na, röviden erről ennyit. Viszont a Cleopátrában beáztunk(325-ös szobának rossz a légkondija). Na, így jártunk.

Most egy kis könyvajánló!:)

Tövismadarak: aki látta a tévésorozatot, az biztos tudja, milyen a könyv. Szupi!:) - itt rájövök, hogy kapcsolat nélküli módban is lehet naplót írni, így olcsóbb- Nem kell elhinni, hogy ezek a "tövismadarak" egyszer szeretnek, nem igaz. Mindenki mindenkivel...
Virágot Algernonnak: egy szellemileg visszamaradott ember zsenivé operálása, szellemi felemelkedése és bukása(elszúrják a kísérletet, és butább lesz, mint volt), scifinek se rossz, de szerintem inkább megható sztori. Ebből is van film.
A párizsi Notre-Dame: kötelező, de jó. Határozottan. A rétestészta-részeket nem kell elolvasni(csak én voltam ilyen hülye). Hugo tragédiának szánta, de inkább tragikomédia, és arra is ismételten emlékeztet, hogy a hülyeség ugyanúgy nem ismer határokat, mint a szeretet. De ezt biztos nem direkt csinálta a szerző, de véletlenül vicces.(Hugo ríkatni szeret.) Persze, hogy ebből is van film, kár, hogy az említett kettőből egyiket se láttam, meg a sorozatot se a Tövismadarakból. Le kéne adniuk újból.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat