Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lucky Star naplója


Anki [92939 AL], gazdája Lucky Star
Padfirkákról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92939
Padfirkákról

Sajnos egyre több trágár szót firkálnak a padra diáktársaim, mert azt hiszik, hogy ezzel jó fejek. Ráadásul alkoholos filccel. Hát erről jutott eszembe egy tanulságos eset.

Általánosban önismeret órán(akkor önismeretnek hívták és dögunalom volt, ma társadalomismeretnek hívják és érdekes, jövőre civilizációnak fogják hívni és nem tudom, milyen lesz) arról beszéltünk, hogy miért nem jó káromkodni. Kérte a tanárnő, hogy mondjunk használatos csúnya szavakat, és ő saját kezűleg felírta a táblára. Jó sok trágár kifejezés tarkította a táblát óra végére. Kicsöngettek. A tanárnő törölte volna le a táblát - ha nem lett volna alkoholos filccel írva (arról, hogy alkoholos, persze senki se szólt neki, ki tudja, honnét került elő a filc...). Erre bejött az osztályfőnök. Na gyerekek, van rá bő negyedórátok, hogy eltakarítsátok ezt a maszlagot, különben ciki van... Ez így nagyon lol dolognak tűnik, pedig itt az osztály becsülete forgott kockán. Rögtön szalajtottak minket vödörér, vízért, sikálószerért stb. stb. stb., szerencsésen sikerült minden trágár felírást maradéktalanul eltávolítanunk, így elégedetten ültünk vissza a helyünkre.

Tanulság: ne firkáljatok trágár dolgokat a padra, főleg ne alkoholos filccel. Ezt is a számlátokra írtam, hehe, csak még néhány év és már nem leszek tizenévesek kortársa. Hála Istennek.......



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat