Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bolha naplója


Dr. Káosz [60282 AL], gazdája Bolha
Kari, szerep, druida, Wratek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60282
Kari, szerep, druida, Wratek

Név: Wratek (Teljes nevét már ő sem tudja)

Kor: 28

Faj: Félelf

Kaszt: alakváltó Druida

Előt.: Mikor megszületett, kirekesztették őket az Elfek, mivel, anyja Elf volt, és egy Emberrel közösült. Ember faluban, majd városban nevelkedett, de mindenhol lenézték mássága miadt, majd szülei elváltak, apjával maradt, de az egyfojtában ivott. Wratek undorodva nézte, ahoyg apja egyre lejebb csúszik, majd megszökött. be az erdőbe, midnenütt vadállatok. Wratek erős gyerek volt, de jobbnak látta tovább álni, mikor medvékkel, és oroszlánokkal találkozott. Nem tudott mit enni, éhezett. Ekkor talált rá egy öreg emberre. Az idegen magához hívta, és adott neki enni, és megtanította, hogy kell a vadonban élni, a saját vallására nevelte, ami tetszett Wrateknak, már csak azért is, mert azzal a kevés Druidával, akivel tlálkozott, jól megvolt, nem zavarták el, mert más. Miután be avatták, egy rítus sorozatot végeztek el rajta, amit alig élt túl, de ezek után, már ő is hivatásos Druida, azok közt is Alakváltó. Miután idős Mestere meghalt, elindult felfedezni és védelemezni más erődket, területeket is.

Küllem: Magasabb, izmos, nagytestű alak. Szakadt barna és fekete ruhát visel. Elég mosdatlan, de szaga nem igen van. Hosszú haja, borostája is arról árulkodik, hogy remete ként él.

Jellem: Zárkózott. Nem gien társalog városival, mert tudja, hogy lenézik őket (és ez zavarja, habár ezt tagadja). A Természet a midnene. Hamar felkapjaa vizet.

Fegyverzet:Ruhájába varrott ágak, és fa anyag védi az ütésektől. Két furcsa akrd van nálla, és egy harci bot.

Kül. képesség.: Mint minden druida ő is ért a természet mágiához, segítségül hívhatja a természetet, bár még fiatal, ezért sokszor elrontja a varázslatait önfejűsége maidt. HArci botjával kiskora óta jól bánik. Mint minen druida ő is jó kapcsolatban van az álaltokkal ,terészeti lényekkel. Mindenféle álattá át tud alakulni, és be avatásánál megfertőzték a vérfarkas kórral, amjd egy újabb rituáléval megtanították neki hogy uralkodhat a kóron. (akkor változik vérfarkassá amikor jól esik).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat