Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bolha naplója


Dr. Káosz [60282 AL], gazdája Bolha
Kari, szerep, assassin, Bolha

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60282
Kari, szerep, assassin, Bolha

Név: Bolha
Kor: 60év
Faj: Thiefling
Kaszt: Assassin

Előtörténet: 61 évvel ezelött, egy démoni sereg rohanta le az egyik falut, amelyiknek híres démonűző szertartásainak ksözönhetően elég nagy volt a hírneve, arrafelé. Mint minden ostromnál a támadó sereg a nőkön végigment. Bolha egy ilyen erőszakos közösülésnek lett a terméke. Apja az ostrom után visszament síkjukra, anyja születése után rögtön kitagadta. Mindenki rátámadt aki meglátta,így élte életét, a sötétben bújkálva, bosszúra szomjazva minden és mindenki ellen.

Küllem: Föröses halya van, szeme is vörös, két ksiebb szarva van a homlokán, mellkhasán Bhaal istenség jelére hasonlító anyajegy van,amit eltakar a fekete és néhol vörös ruházata. Fekete, bőr páncélzata van, köpenye is fekete, páncélzatán és köpenyén egyaránt vannak piros színek, itt-ott.

Jellem: Eléggé zárkózott, tagadja, hogy ő bárkit is tudna szeretni, utálja az érzéseket, de ő is egy érző lélek. Eléggé forró vérű.

Fegyverzet: Egy tőre van csupán.

Küll képesség: Naponta egyszer egy 10 méteres körben, teljes sötét, gonosz ködöt tud előidézni, 10 percre. Erős sav és némi tűz ellenállása van, rejtőzködni és hátbaszúrni is tud.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat