Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bolha naplója


Dr. Káosz [60282 AL], gazdája Bolha
Kari, szerep, pap/assassin, Jack

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60282
Kari, szerep, pap/assassin, Jack

(Kari az Oblivionból van kicsórva, semmilyen jog sincs fenttartva!)

Név: Jack
Kor: 102
faj: Sötét elf/Vámpír
Kaszt: Pap/assassin
Előtörténet: Jack egy faluban nőtt fel eléggé szegény körülmények közt. Apja elesett egy háborúban ,ekkor ő 10 éves volt, nehéz volt számára feldolgoznia. Egyszer egy furcsa piros ruhás alak tévedt a falujukba, aki valami drogokkal foglalkozott, Jack mint játékos gyerek ki akarta nyomozni, hogy mi történt, nem gondolta komolyan, csak játszott, de az idegent ez nem érdekelte, elrabolta, magával vitte. Jack élete itt változott meg...elvitték egy nagy birodalomba, Tamrielbe, s. a Tolvajok céhe vette szárnya alá őt... 20 éves volt, amikor egyik betörése egy vélre siekrült akció volt, egy Sötét testvériség magas rangban álló emberéhez tört be, aki elkapta Jacket, s. gondolta úgy leckézteti emg a fiút, hogy rábíz egy kegyetlen gyilkosságot, úgyis belehal a gyerek, ha nem végzi el abba, ha megpróbálja akkor abba. Jack megdöbbentő módon végzett álldozatával s. teljesen össze omlott ,depressziós lett. Mikor kezdett kilábalni depressziós korából meglátogatta újra őt a Sötét Testvériség tagja, és meghívta magukhoz. Jacknek nem volt választása....Innentő lz éelte homályos, néha még saját maga elött is. 50 éves korában harapta meg egy vámpír, azóta tengeti életét vámpír ként, rá 40 évvel ő lett a Listener, a legnagyobb elérhető rang a Testvériségen belül. 10 évre rá elhagyta Tamrielt, és helyettesei döntenek távolléte alatt. Sithis papja lett.

Küllem: Sötét bőr, vörös szemek, mindig fekete csuklyában és fekete köpenyben van, kezét fekete kesztyű fedi. Arca picit öregebbnek látszik, vámpír léte miadt.

Jellem: Hideg, fanatikus, borult elméjű. Nem szeret fölöslegesen ölni, de nem könnyű őt meghatni. Szívesen segít bárkinek....természetesen a fizetsége is meglesz, elöbb-utóbb. Szereti a halottakat, a szellemeket az élőholtakat, olyan helyeket váalszt lakóhelyéül, amitől más "normális" lény sokkot kapna. Higgadt, tudja mikor kell beszélni, és mikor kell a néma gyilksot játszani. A Testvériség tagjaival szemben viszont meglepően nyitott és barátságos.

Felszerelés: Van egy fekete lova, a lónak is vörösek a szemei (Árny a neve). Egy Tőrt tart magánál, ami arannyal van átfuttatva, nincs mágiával felruházva.

Küll. képesség: Képes az Éjjanyával beszélni, ha egy szobránál van. Jól Rejtőzködik. Képes Sithis áldását osztani (Védelem élőholtak ellen és tudat módosító mágiák ellen) Képes megidézni egy mérges, bosszúvágyó szellemet, Meg tud "szentelni" helyeket Sithis nevében. Ha megöl valakit a halott lelke Sithis-hez száll.

Árny: Jack lova. Nem szereti az idegeneket, csak akit nagyon nehezen elfogad. Így aki el akarja lopni, értelemszerűen egy dühös lóval kell szembe állnia.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat