Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mélynövésű troll naplója


Pellonpekko [309658 AL], gazdája Mélynövésű troll
2008-12-30 (Hajnali 2-kor)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/309658
2008-12-30 (Hajnali 2-kor)

Na, azért ez nem volt pite. Az agyam kitisztulva, tüdőm élettel tele és még nincs is Szilveszter!

Ennek oka talán az, hogy pénteken sikerült tisztáznom egynéhány komoly kérdőjelet, ami hónapokon át zavart és végre vége. Továbbá szombaton Klubbozás volt, igaz, hogy a film miatt igen csak magam alá kerültem, de azért utána sikerült a srácoknak fölvidítaniuk. Tegnap egy barátunknak volt lakásavató bulija. A pontosabb leírásba nem mennék bele, mert az kicsit hosszadalmas lenne, s nincs elég hely, ezért csak a főbb pontokat írom, s megpróbálom sorrendbe szedni őket a feljegyzéseim alapján.

Íme:

Megérkezünk körülbelül 6-ra Újpestre, jó 20perces kóválygás után sikerült eltalálni a kiadott címre, de végülis megérkeztünk és ez a lényeg, de ennek meg jelentőssége nincs, mivel a házigazda még nem érkezett meg. Aztán, miközben garázdálkodtak a mínuszok, matchboxoztunk egy kicsit. Értsd: egy másfél tonnás autót próbáltunk betolni, de 15-20 perc után föladtuk. Hála a multivitaminoknak nem betegedtem le, de legalább kerestünk vele egy üveg Rosé-t

7 órára már fölcihelődtünk a 3. emeletre, lecuccoltunk, hangfalak kipakolva, zene berakva, manna kikészítve és a kaja is készülőben.

8-ra kész a kaja és végre rendesen elkezdünk fogyasztani.

9 táján lemegyünk Balázzsal a közeli Tesco-ba, s visszafele úgy megbasz a kocsikilincs...jáj...Ezért még leszámolok a Suzukival.

10 óra körül már megy a dínom-dánom

11 után Ildi és Levi között kialakult egy kínos helyzet, s éreztem, hogy még beszélgetnem kell

Éjfélre készen voltunk...

Fél egy magasságában még mindig készen voltunk, s némasági fogadást kötöttünk Ildivel. A tét egy "Na, ugye!" volt. Több, mint egy óra után Ildi végülis föladta, így a papírformát hozva megnyertem a játékot.

Ildivel a fogadás előtt és után is beszélgettem arról a helyzetről...

2-kor készülődönk és észrevesszük, hogy Sanyi bealudt

2:15 Sanyit már 10 perce ébresztgetjük

2:20 Most Ildi próbálja fölrázni Sanyit

2:30 Sanyit sikerült minimálisan magához téríteni

2:31 Sanyi egy kurvanagyot rókázik a parkettára és kirohan az erkélykorláthoz, ha Dév nincs ott, akkor kiesik a 3.-ról.

2:32 Én is odamegyek és tartom Sanyi fejét, ameddig ürít. Közben Balázs hűledezik azon, hogy sanyi okádékában 35-40 centis tésztaszálak is vannak. (Az volt a kaja szósszal és avokádó krém + tortilla chips)

2:45 Sanyi befejezte

2:50 Elindulunk a lakásból, "Szilveszterkor visszakapjátok!" beszólás egyik szomszédtól

3:00 Kiérünk a kapun, s elkezdjük szervezni a hazautat, mert 9-cen vagyunk 2 autóra

Helyzet: Kriszta ittas. Józanul sem a legjobb sofőr, ittasan meg egyszerűen legendás (árokba 90°-os szögben beállította egyszer a verdát). Na, Újpest - Árpád híd - Csillaghegy - Fót - Rákospalota volt az útvonalunk és csodálatos módon túl is éltük.

Levinél még aztán picit beszélgettünk és ledőltünk.


Vasárnap

2 körül fölkelek, bedobok egy korty vizet és két csík csokit és irány, horány.
Hazafelé még beugrom a közeli videotékába, hogy megnézzem a srác régi bakancsát, mert tovább akar adni rajta nekem meg nem ártana egy új (már várom, mikor tudom acélbetétes-rockerszandálként hordani). Bakancs nem volt, de volt Sanyi és Domi (Dév testvérei). Elmentünk hozzájuk, elvoltunk és mentünk Sanyival Dév albérletébe (Balázzsal laknak együtt heteroélettársi viszonyban) magazint olvasni. Nagyon tartalmas művek voltak...

Na, ennyit mára, megyek aludni, de előtte még leugrom a Non-stopba...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat