Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mélynövésű troll naplója


Pellonpekko [309658 AL], gazdája Mélynövésű troll
2009-01-05 (6-án éjjel írom)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/309658
2009-01-05 (6-án éjjel írom)

Na, most szívtam el az utolsó cigimet.
Úgy döntöttem, hogy új év, új Miki, s az új Miki karakterébe nem igazán fér bele a cigizés. Másrészt meg kíváncsi vagyok, milyen lehet rendesen levegőt kapni, érzni az illatokat, meg amúgy is. 12 éves korom óta 14-16 ezer szálat szívhattam el. Szép karrier volt, de egyszer mindennek vége. Remélem elég erős volt az elhatározásom és betartom ezt a fogadalmat.

Na, de rátérve a még unalmasabb részre, hisz' kit érdekel, mi történt egy vadidegen csávóval.

Első nap az új évben. Lényegében nem is igazán emlékszem, mi történt ma, mert olyan szinten kómás voltam, hogy bármennyire akartam, egyszerűen képtelen voltam nyitva tartani a szemem, szóval kocsma-pózba helyezkedtem és szunyálni próbáltam, amit már megkönnyít az a tény, hogy a pad mélyedései már kompatibilisek a könyökeimmel.

A földrajz óra meg élmény volt. A tanerő elvtárs alapból nem piskóta, de ma igazán kitett magáért. Olyan agyfaszt kapott, hogy 20 percen át szónokolt valami fenomenális elánnal. Szerintem a reggeli kávéjába cukor helyett speed-et kevert...Készült is róla egy videó, amit ha hang nélkül megnézel, szakadsz a röhögéstől.

Holnap valszeg biosz döci, s átfetrengtem a délutánt, úgyhogy megyek is szerintem tanulni.

Legyetek rosszak!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat