Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lííí naplója


DJ Mancus [73142 AL], gazdája Lííí
Beszámoló a koncertről

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73142
Beszámoló a koncertről

Amikor az előző bejegyzésem írtam, akkor úgy gondoltam hogy majd másnap írok egy másikat, és beszámolok, hogy milyen volt a koncert, mert azért csak elmentem a hatalmas életkedvem ellenére. :P És megérte elmenni. :) Nagyon jó volt. :) Kicsit leírom részletesebben:
Drága "Láncfűrészes Lelkitársammal" (Szabina) megbeszéltük, hogy 5kor találkozunk a Stadionoknál... Én 5-kor indultam el itthonról... és mivel kb egy órát kell számolni arra, hogy beérjek innen a belvárosba, ezért valamivel 6 előtt értem oda a helyszínre. Szabi kijött elém a metróhoz (akkor már nem volt rosszkedvem), mivel még életemben nem voltam a Syma Csarnokban, ezért nem tudtam hogy hol van. :P Már fél 3 előtt kaptam egy SMS-t a Művésznőtől, hogy a Stadionok és környéke tele van "TRÚMETÁLOSOKKAL" :D Tényleg voltak egy páran. :P Jó páran. :) Körülbelül a fél rockerek.hu ott volt. :) És még csak este 6 óra... 7-kor volt a kapunyitás... Nagy nehezen kivártuk, hogy beengedjenek minket. Az emberek persze gyűltek, és gyűltek. Gyorsan leadtuk a kabátjainkat a ruhatárban, aztán szaladtunk be a színpadhoz, hogy jó helyünk legyen. :) Második sor... :) Előttünk állt két lány, az egyik elkezdte a hajamat piszkálni, és megjegyezte hogy szép. Szabi meg mondta, hogy neki is ilyen volt, csak ő levágatta... Aztán a lányok megkérdezték tőlünk, hogy testvérek vagyunk-e.. Illetve először azt, hogy ikrek vagyunk-e.. :D Nagyon vicces volt. :) Körülbelül 8 óra lehetett, amikor a Diablo elkezdett játszani. Egész jó volt. :) De a Cannibal Corpse annyira nem... Az nem tetszett... mikor elkezdék a második számot, akkor lett elegem... Szerintem tök ugyan azt a szöveget mondták, csak más dallamot játszottak... Gondolom hogy nem ugyan az volt, csak nekem tűnt úgy. És végül olyan 10 óra körül jött amire Szabival vártunk. :) Children of Bodom!!!!! Mindenki boldog volt, akik körülöttünk álltak. :) Mert a legtöbben miattuk jöttek. :) Menet közben bekerültem az első sorba, nem tudom hogyan, de nem is érdekel, de amikor jöttek Alexiék akkor mondtam Szabinak, hogy cseréljünk, helyet, mert Alexi az ő "férje". :D :D Szabi az első sorban állt én meg mögötte. :) És így volt ez a koncert végéig. :)
Mikor vége lett a hajam összekócolódott, jól meghúzta mindenki... Nagyon elfáradtam... :D Viszont gazdagabb lettem egy ismerőssel és 7.000 forinttal, amit a földön találtam.
Nos, körülbelül ennyi volt a koncert... Éjjel 2-kor már otthon is voltam az ágyamban, és aludtam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat