Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lííí naplója


DJ Mancus [73142 AL], gazdája Lííí
Egy jó nap emléke

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73142
Egy jó nap emléke

Mai nap... már csak negyed óra van belőle, de azért írok róla egy picit, mert kell. Emlékezetes volt.
Felkeltem olyan 9-10 körül. Reggeli tisztálkodás meg kajálás meg ilyesmi megvolt. Aztán beültem MSNezni. Az egyik bejegyzésemben már említettem Robit [89845 AL], akitől nagyon jó dalokat kapok, és ezúton is szeretném megköszönni neki. :) Ma reggel például meglepett egy remek feldolgozással: "When the rain begins to fall..." :) Ez a dal címe, és kicsit rockos lett, de nagyon tetszik. :)
Délután 2kor elindultunk Dórival a Margit szigetre, mert az én "kedves bátyámmal" és Dáviddal [307090 AL] meg volt beszélve, hogy ma sörözés az előbb említett helyen. :)
Miután elmentünk a sörért a Jászai Mari térre, az éjjelnappaliba Dávidot is összeszedtük, aztán kiültünk egy stég szélére, kinyitottuk a sört, és lelógattuk a lábunkat a stégről... Nem tudom mennyi idő telt el amikor Máté felhívott, hogy "Szia, kinn vagytok még?" mondtam neki, hogy igen, kinn. Fél óra múlva már ő is csatlakozott hozzánk. Közben elfogytak a sörök, és visszamentünk az éjjel-nappaliba venni még pár üveggel. (Ne gondolj rosszra, Kedves ide tévedt olvasóm, nem vagyunk piásak. annyira...XD) Miután visszaértünk a stégre Dorcikám kb. fél üveg sört belelökött a vízbe, mert annyira magyarázott, hogy fellökte az öveget, aztán a vízbe esett. :D
Estefele elkísértük Dorcit a Vörös Yukba, utána ment mindenki haza a dolgára. :) Körülbelül ennyi volt. :) Dóri még nincs itthon.. Anyu kiment érte a Szent Imre térre. Remélem, nemsokára itthon lesznek, és remélem, lesz még ilyen nap. :)

További szép estét mindenkinek! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat