Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lííí naplója


DJ Mancus [73142 AL], gazdája Lííí
JUNKIES!!!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73142
JUNKIES!!!!!!

Kezdjük ott, hogy decemberben voltunk Junkies koncerten a Wigwam-ban. Ott mondta Andris (az énekes), hogy mindenkit sok szeretettel várnak 2009. április 11-én a Pecsába, mert 15. szülinapi és lemezbemutató koncert lesz. :) Azóta ezt a koncertet vártam. :) Meg is volt.
Kapunyitás: 18:00
Az első zenekar ~19:00-kor kezdett. Nem tudom mik voltak mert nem nagyon hallgattam őket, mert nem érdekelt. egy órát játszhattak vagy hogyan...
Következő igen igényes zenekar: Rómeó Vérzik... nah hát... ez volt az, ami nem igazán tetsztt, mert... nem tudom... nem az én stílusom ez az egész. Szerencsére nem sokat voltak fenn a színpadon, mert volt egy kis szünet, utána jött olyan 20:00 körül a ROAD. Nekik 1 számuk van, amit ismertem, azt viszont nagyon szeretem. :) Nem kell más. :P Ők szerintem elvoltak vagy fél 10-ig, meg adtak ajándékba Andriséknak egy üveg pálinkát. Nem emlékszem, hogy miből volt, de nem is lényeg. :D
Nah aztán véééééégreeeeeeeeee JUNKIES!!!!!!!!!!!!!!
Volt: Szép új világ, Ennyi kell, Félbe tépve, Mese, Miért?, Szabad a pálya, Alkohol, Miattad iszom, te állat, Mindenki énekel, Vesztettél... meg az új albumukról is 3 dal: Rock and Rollból 5-ös, Degeneráció meg a Csatorna patkány, igaz az már csak akkor, miután végre járt a koncertnek, és mint minden együttes ők is eljátszák azt, hogy elmennek, aztán vissza kell őket tapsolni. :P Már kezdtem örülni, hogy az a Csatorna patkány számuk nem volt, erre... hát nem azzal jöttek vissza? XD Aztán szokás szerint a "Viszált"-tal zártak. :) Jaj, még volt Csordás Tibi is!! XD Elénekelték a Rock and Roll támaszthat fel... vagy valami ilyesmi címe van. :) Nem tudom pontosan, mert azt pont nem hallgatom, csak ritkán. :)
Rengeteg fénykép készült, aminek a felét kitöröltem, mert nem lett valami minőségi fotó. XD Telefonnal készültek nah... :P Andrisról meg Rikiről van sok kép. :)

Nos... ennyi a beszámolóm... :) Jó kis koncert volt. :) Igaz, az új albumuk annyira nem tetszik... Mármint azok a számok, amiket eddig hallottam róla... :)
További szép hajnalt mindenkinek. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat