Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

EagonLi Arsan naplója


Várni [6732 AL], gazdája EagonLi Arsan
2009-07-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/6732
2009-07-14

Hali!
Nem rég azon gondolkodtam, h saját honlapot készítek, vagy saját újságot. Azután eszembe jutott egy jobb. Mi lenne ha alapítanék egy karavánt???? Persze az nem ugyanolyan, mint egy újság, de tulajdonképpen a lényege ugyanaz. Mert én egész életemben irtam. Író is akarok lenni. És tudtam, h nem én egyedül vagyok ezzel így. Az életemben egyre több emberrel találkoztam akik azt mondták, jé én is írok! És úgy döntöttem, hogy alapítok valamit, ami ezeknek az embereknek jól fog jönni. Ha te (aki most az ÉN naplómat olvasod, ahelyett, hogy a sajátodat írnád :P) is írsz vagy akarsz csak valami megindításra vársz, akkor hát itt a helyed!! De ha te nem akarsz írni viszont nagyon szeretd kortársaid műveit olvasni, akkor hajrá, lépj be te is! Hiszen itt készítünk valamit. És nehogy bárki félreértse a dolgot. MI NEM VAGYUNK STRÉBEREK ATTÓL HOGY ÍRUNK!! Soha ne feledd, hogy nem szabad leértékelni az embereket. Nem is ismersz itt senkit. És ha egy szót is váltasz velük, azonnal rájössz, hogy mi nem tanár seggét nyaló senkiháziak vagyunk (itt nem akarok megsérteni egyetlen strébert sem) hanem olyan emberek akiknek kicsit több a fantáziájuk, mint másoknak. És igenis, mi MŰVÉSZEK vagyunk és itt az ideje, hogy az emberek ezt elismerjék. Ha eljutottál idáig, akkor gratulálok. Jó az idegrendszered. Sajnálom, hogy így megőrültem, de ki kellett adnom magamból a feszültséget. Sokan neveztek már a világ legnagyobb stréberének azért, mert nem vagyok tök hülye és képes vagyok jó jegyekkel zárni az év végét, hogy novellát/mesét/regényt írok. Igen, ez vagyok én. és nem szégyellem, mert azokra akiknek ilyen véleményük van rólam nincsen szükségem. Mert olyan barátnőim vannak, akik írnak, olyan ismerőseim és barátnőim vannak akik megértenek és nem gondolnak ilyesmiket rólam. Ha megindított a naplóm, vagy tetszett a Fiatal Írók karaván, akkor lépj be a karvánba, és ha úgy tartja a kedved vedd fel velem a kapcsolatot. Kedves Ismeretlen aki idetévedtél, hadd mondjak neked valamit. Örülök, hogy itt vagy és elolvasod a naplómat. Ha érdekel további filozófiai dolgaim, az életem apróbb pillanatai, akkor látogass el ide újra meg újra. Mert mindenkinek szüksége van megértő emberekre, olyanokra akiknek fontos mások érzése. Köszönöm, hogy itt voltál és nagyon remélem, hogy máskor is itt leszel. Holnap újra jelentkezem.

Szeretettel: Tiberian Sun gazdája Eagon'Li Arsan avagy a Dilis Lány

U.I.: Amint olvasgattam mások naplóit, az egyikben találtam valami szépet. Ő már nagyon régen írta, remélem nem fog megharagudni azért, mert ide írom. Hát tessék : "Lehet, hogy Te nem látod magad tökéletesnek, de más szemében attól még lehetsz, ha Te még nem is akarod ezt a tényt elfogadni." Szerintem ez nagyon szép. Velem még nem fordult elő, hogy valaki tökéletesnek tartson, de nem is baj. Majd egyszer lehet, hogy megtörténik!!!

U.U.I.: Erről a mondatról jut eszembe, hogy a kép amit felraktam egy tündért ábrázol. A kép címe a honlapon az volt, hogy a TÜNDÉR, de én más címet adnék neki TÖKÉLETESSÉG! Mert igen az a tündér gyönyörű és a fehér ruhája jelképezi, hogy tiszta szívű és jó. A csillogás ami körülveszi, pedig a lélek gyönyörűségét mutatja.

U.U.U.I.: Ismételten pedig jelezném, hogy holnap újra jelentkezem!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat