Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

EagonLi Arsan naplója


Várni [6732 AL], gazdája EagonLi Arsan
2009-07-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/6732
2009-07-15

Üdv!
Tegnap éjszaka egy szemhunyásnyit sem aludtam. Lementem enni valmit, mert ennyi fennt lét után nekem rögtön ennem kell valmit. És mit csináltam??? Bezsélgetni kezdtem a nyulammal. Vajon ez milyen betegség előjele?? Talán meggágyultam és a sárga házba kéne költöznöm. Ha most itt lenne a legjobb barátnőm akkor hevesen bólogatni kezdene. Sz.te én dilis vagyok. Nem mintha neki nem lenne ilyen jellegű problémája. XD Ma el kell mennem egy edzésre, és rettegek tőle. Én (tudnillik) vizilabdázom és az Octopus BVSE tagja vagyok. De mindenféle edző kitalálta, hogy nekünk össze kéne kapcsolódnunk a Váci lányokkal. Eleinte nagyon jónak láttam az ötlete és én isúgy lelkesedtem akár a többiek. De most látom, hogy egyáltalán nem vesznek be minket magukhoz. Ez enyhén kellemetlen. Persze a Heni, az egyik barátnőm, barátja az egyik ottani csajnak és a szerint jók voltunk, de ezzen a véleményen egyedül ő van. Meg még egy lány aki kedves és asszem télleg szimpatikusak vagyunk neki, de én már elfelejtettem azt a tudományt, amivel bele lehet látni mások személyiségébe. Persze a Berni, a barátnőm (Cs.Péter ha valki keresné) még tudja használni ezt a képességet! Sőt talán túlzottan is. Azzal szórakozik, miközben a közös irományunkra kéne koncentrálnia, hogy az előtte elhaladó ember arcáról, mit lehet leolvasni. Ilyenkor szörnyen dühös tudok rá lenni, mert mi lenne, ha ugyanezt csinálnám vele?! Jól van ugyanezt csinálomvele, csak nem mások személyiségében kutatom a világűr titkait, hanem a saját gonodlataimban. Kicsit "önmagába befordulós" emberré váltam. Igazából ez azóta van, mióta elkezdtem naplót írni. Jajj tudom, hogy itt ez a második, de már 10 hónapja írok kézzel naplót. Van amikor oldalakat írok, de az is előfordult már, hogy x6 írtam le ugyanazt a dátumot (ennek a magyarázata egyszerű, hatszor került a kezembe a naplóm),
Most kaptam a hírt, hogy Zadarba a busz 3.-án este 8-kor éindul. Még nagyon sosem voltam éjszakai utazáson, pláne a barátaimmal. Nagyon kemény lesz. Nem tudom, hogy mindenki elalszik e majd, de, hogy én nem mulatom át az éjszakát, az egyszer biztos. Reggelre érünk Horvátországba, gondolom azonnal a vízbe megyünk meghalni, úgyhogy kell az energia. De mindenki más ettől fügetlenül bulizzon nyugodtan. Én kipihent leszek. Azt hiszem mára ennyi elég volt. Holnap újra jelentkezem.
Szeretettel: Eagon'Li Arsan avagy a Dilis Lány

U.I.: Remélem ma már nem voltam olyan goromba. Utálok keménykedni, azzal nem megszerettetni lehet az embereket, hanem elijeszteni. Na, ha eddig viszont még nem tetted meg akkor sürgősen lépj be a Fiatal Írók kariba. Aki idáig eljutott (pedig csak két napja írok, máris leamortizálom az embereket XD) annak gratulálok és biztos vagyok benne, hogy ő egy irodalom szerető ember.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat