Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

EagonLi Arsan naplója


Várni [6732 AL], gazdája EagonLi Arsan
2009-11-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/6732
2009-11-01

Üdv!
Nos, nem haladtam az ötödikkel, de készítettem egy új honlapot! Sokkal jobban szeretem, mint a régit. Nincs benne annyi extra meg minden, de végtelen a menüpontja és a neve is jobb és hát, itt most már mindent én csináltam. No stílusválasztás, no kép nélküliség... És hát már maga a neve:

Farkasgyöngy

Olyan szép. És van benne mélyebb értelem és ha úgy vesszük én találtam ki. (nem volt semmilyen könyvben stb. az én pirinyó agyacskámból pattant ki)
A FARKAS mindig is fontos része volt az életemnek. Ez a legnemesebb és leggyönyörűbb állat a földön. (de nem egyedül van, mert az én másik védőm a sas és majdnem ugyanezt elmondhatom róla) Bár a mesékben mindig a gonosz ordasnak állítják be, nekem mindig is egy csodálatos, rettenhetetlen, VARÁZSERŐVEL rendelkező állatot jelentett. (pl. Miért tudta a három kismalacban elfújni a két házat?(Az már lényegtelen, hogy a harmadikat nem.) És a malackákat meg én is megeszem, miért lenne az rossz, ha a farkas is???)
A GYÖNGY ... áá most lusta vagyok leírni, ha valakit érdekel, a honlapon le van írva (farkasgyongy.hupont.hu). Ráadásul - mióta eszembe jutott, hogy olyan is van, hogy hírlevél a karaván tagjainak - küldözgetnek nekem írásokat és a vicc, hogy nem én írom őket, hanem ismeretlenek (pedig az egyik barátnőm megkérdezte, hogy rajtam kívül ki ír még oda, azon a fitymáló, lekicsinylő hangnemen ami baromi rosszul esett) és ez nekem olyan jó. Mert fontos, hogy valami jót ALKOSSAK és mivel nem vagyok magányos farkas (inkább falkában élek :D) az a fontos nekem, hogy legyen egy társaság aki ugyanazt akarja elérni, mint én!!) Úgyhogy a honlapom tényleg (hogy is mondta Aalisha a regényemben?) KIRÁLY!!! És most baromira büszke vagyok magamra!!!
Li



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat