Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


szerencsetlen [46096 AL], gazdája Kinga
kész...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46096
kész...

A nagy bulis.. 3 év kihagyás után elment bulizni. Lehet nem kellett volna..!Mélykút volt a helyszín, ahol nyáron 2barátomat is elveszítettem. Feltörtek az emlékek, hozzásegített az alkohol is. De nem volt szar kedvem, mert voltak akik gondoskodtak a hangulatról. Mint pl öcsém haverja. Kb nagyon régóta szimpi a srác. Igaz csak a külseje volt megnyerő, eddig. De tegnap este, nagyon sokat beszélgettünk. És teljesen más, mint amilyennek hittem. Pedig nem szoktam megítélni az embereket tévesen. Csak vele nem sokat beszéltem, és abból nem erre következtettem. Jófej. Szinte egész este csak beszélgettünk, persze addig, míg meg nem szólalt Michael Jackson száma. Wcn voltam épp. Kiszaladtam (kezet mostam), megkerestem Andrist, és elmagyaráztam hogy ez most a pillanat hevében történik csak, megcsókoltam. Olyan rég volt már ilyen élményem. Nemrég lett vége a kapcsolatomnak, neki is, és ez most jól esett a kicsi lelkemnek. Aztán az este folyamán sokat beszéltünk még, és többször megcsókolt... Tudom hogy nincs értelme ennek az egésznek. Túl sok minden közbeszól...Igazából 2és fél éve nincs senki komoly. Egy komolytalan volt, kb fél évig, de ennyi. És most Andris.
Tudom hogy nem szabad. És persze az sem egyértelmű hogy ő mit szeretne. Délután felhívott, és eljött, beszélgettünk. Ma s ugyanolyan jófej volt mint tegnap.Szóval nem az alkohol tette. De mért így?És mért most, ..és lehetne sorolni a kérdéseket!
Fiatal.Élnie kell. Nem lecövekelni valaki mellett.
És félek, ha beleszeretnék, annak nem lenne túl jó vége. És tudom, nem kell sok hogy ez megtörténjen. Talán azért is vagyok kicsit közömbös. Illetve próbálok az lenni.
Nem tudom mi lesz, de ha tudtam volna hogy ilyen gyorsan elmúlik a múlt éjszaka, jobban kihasználtam volna azt a szép estét.
Nem szabad engednem magamnak hogy beleszeressek!Nem szabad.

Az a baj, hogy ö minden szempontból az esetem. A külső azért, mert ő az a tipikus kisfiú, kis bájos mosollyal, akit mindenki szeret. Belső tulajdonságaival pedig megnyert tegnap, és ma. Az a baj ha tovább folytatódik ez így (mármint hogy csak eljön, és beszélgetünk. Nem kell különösebbnek történnie) hamar elragad majd magával a köd. És mindig vele szeretnék majd csak beszélgetni. Nem szabad.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat