Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


szerencsetlen [46096 AL], gazdája Kinga
2010-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46096
2010-01-05

Hiába mondják,hogy ne a szívedre hallgass,hanem az eszedre,mert ha egy csöpp eszed van,akkor a szívedre hallgatsz...



Az a rossz, hogy tudom, azért nem találkozunk, mert még ő is érez irántam. Ha meglátna, beszélgetnénk, nem tudna egy senkiként tekinteni rám.
Szóval ő most nem a szívével, hanem az eszével gondolkozik. És ez fáj, mert ilyenkor az embernek a szívére kell hallgatnia, az bölcsebb! Nem azért írok mert akkor nekem mennyivel jobb lenne, hanem azért, mert én is í szívemmel szoktam gondolkozni, és inkább harcolok mindenkivel, védelmezek, de nem az eszemmel gondolkozom. Sok esetben ez baj!
De mi is lehet fontosabb annál hogy megtaláljuk az igazit, akivel minden jó, akivel megértjük egymást. Akivel boldogok lehetünk egész életünkben?! (jó, nem ennyire gondolom komolyan mint ahogy hangzik, de a lényeg ez). Tehát ha megtalálod az igazit, jó vele, hiába vagy fiatal, hiába van minden ellenetek, ki kell hogy tarts mellette. Mert ha elhagyod, mit teszel?Keresgélsz tovább, de úgysem találsz olyat aki megközelítheti őt, csak épp jól érzed magad mással. De olyan úgysem lesz. Csakhogy ő még ebben a korszakban van. Hajtja a kaland (gondolom én), az ismeretlen, a meg nem hódított. Talán ha később kerülünk össze, amikor már neki is csak egy lehet fontos...
Szomorú

Plusz hogy ne legyen érzelemmentes a napom..., anyum beleborult kocsival az árokba, tőlünk 25kmre, apumék most mentek menteni... És ilyenkor nincs mellettem senki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat