Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


szerencsetlen [46096 AL], gazdája Kinga
tegnap este

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46096
tegnap este

Tegnap este írtam neki egy smst. Nem számítottam válaszra, csak nem is tudom megmagyarázni. Meg akartam mutatni neki hogy nem haragszom, és elfogadom hogy maximum csak barátság lehet!
Ezt írtam: Örömmel töltött el hogy láthattalak, és nem fájdalommal. Mert már tudok az egészre úgy gondolni, mint ahogy az idézet szól: ne sírj mert vége lett. Mosolyogj mert megtörtént!Köszönök mindent. szép estét. szia. kinga

Nem gondoltam volna hogy reagál, pont ezért szokásosan le volt némítva a telefonom, felraktam a polcra, és lementem. 10percet voltam lent, amikor felmentem és láttam a telóm, 4nem fogadott hívásom volt tőle. Nem értem, és azóta sem derült ki hogy mit akart. Már nem is fog. Persze nagyon érdekelne. Lehet csak le akart baszni hogy mit írogatok neki, vagy nem tudom. Fura.
Jobb lenne tudni, mert ha rosszat akart volna mondnai, akkor legalább szembesülök azzal hogy mi van, ha jót, akkor pedig elgondolkoztam volna:) De nagyon.
Hát ennyi, azt hiszem sokat agyalok, dehát ez szeptember óta így megy. Már lassan hozzászokom.
Szeretem mint egy olyan valakit akibe szerelmes voltam. Ezt a nyomot belőlem nem lehet kitörölni! Mindig is fontos lesz nekem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat