Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dani naplója


[: brown. [183313 AL], gazdája Dani
rég írtam.. Oo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/183313
rég írtam.. Oo

heló xd
többiek már mondták, vagyis írták, hogy már rég írtam a naplómba.. hát tessék xdd na, hogy vmi értelmeset is írjak, ezért leírom a mai napom xd

1. óra: matek volt, mert felcserélték biosszal.. Oo gyakoroltunk a dogára. am a pitagorasz tételből írunk, ami tök egyszerű xd
2. óra: német.. feleltem Oo és ötös lett xd
3. óra: megint német.. unalmas -_-
4. óra: megírtuk a bioszt az ofővel, mert a biosztanár eltörte a lábát és nincs suliban.. és azt üzente, hogy ezt a dogát már nem lehet kijavítani.. sztem négyes leszek bioszból.
5. óra: ööö. tesi. ofő volt, mert a tesitanár már egy hónapja nincs, mert vmi történt a bokájával vagy mittudomén.
6. óra: angol. beszélgettünk, meg zenét hallgattunk és ki kellett egészíteni a szavakat a szövegből ^^ aztán amikor vége lett, közölte a szünetben a pap, hogy holnap nem lesz hittan xd szal lehet, hogy holnap négy óránk lesz xD

jaa. elfelejtettem vmit.
http://gpxplus.net/user/Brown+Osment
itt mindegyikre kattintsatok rá és adjatok nekik bogyókat/gyümölcsöket xdd

na még beszélek kicsit xd most az egér asszem merül le, mert nem jó Oo ezért a tapogatós izét használom. én tapinak hívom xdd grín most eltört egy tökjó zsírkrétát O_O vagyis nem zsírkréta, hanem ilyen tökjó minőségű kréta O_O és eltörte O_O a kéket O_O a színekről jut eszembe.. dzsí, köszi, hogy barna színt választottál szakkörön ^^ kacor am milyent választott? Oo xdd na lassan majd tanulok.. de nincs kedvem xd megnézem ikariamot meg westet. addig mentek, pill.

vok xd nem találom az egér töltőjét. grín meg fel sem kel segíteni ... majd megkeresi Oo most épp álarcot rajzol.. én mozaikosan fogom megcsinálni xd szal nekem majd vágnom meg ragaszgatnom kell xd na de most megnézem a gpx-em, mert még meg sem néztem ˘˘""
na, közben megtaláltam a töltőt =D szuper *-* ügyes vagyok. sőt! fantasztikusan ügyes vagyok. nálam ügyesebb ember, állat, növény, vagy netalántán pokémon nincs a világon ^^ ez aztán az elismerés xd na megint pill.

vok. közben szavazgatok vissza az amerikaiaknak Oo na kész xdd most megnézem, hogy ma milyen tárgyak stb vannak a shopban. van holdkő, ragyogókő és vízkő.. ruharadarabként meg vmi kis nemtom mik meg egy farönk.. ma nem fogok onnét venni semmit xd megint szavaztam az amcsiknak xd áááááááá. ott röpült (xddd) egy manaphy O_O de nemtudtam elkapni.. xd shelterben szokás szerint nincs dratini és girafarig tojás..Oo na mentek, pill.

vok. mivel nincs ötletem, hogy mit írjak, ezért leírom, hogy mit kell tanulni holnapra.. xd töriből elkezdtük a II. világháborút és abból van egy lecke.. föciből írunk vaktérképet, de az nem olyan nehéz.. nyelvtan is lesz, de sztem nem kell tanulni rá nagyon.. másból meg nem kell. 15:11 van Oo grín még mindig rajzol.. woow. egy csomó amcsi szavazott rám.. most vissza kell szavaznom TT pill xdd

vok *-* van egy meditite tojásom *__* anyja egy medicham, apja meg eeeegy electirive ^^ na most megint mentek, mert grín el akarja olvasni a naplóm.

na elolvasta. gpxpluson nem szavaztak mindegyik pokémra, és meditite-ot kihagyták.. talán azért, mert az az utolsó, de ki tudja?! xd azért a medititetojást oda előre raktam. ott olyan szép feltűnő xd na asszem most nem írok többet, lehet, hogy még jövök. bb.

visszajöttem. shelterben volt egy manaphy tojás O_O melegítsétek fel ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat