Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dani naplója


[: brown. [183313 AL], gazdája Dani
nemtudom.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/183313
nemtudom.

hát igen. nemtudom milyen címet adjak eme bejegyzésemnek, ezért úgy döntöttem, ez lesz a legmegfelelőbb cím. remélem elnyeri mindenki tetszését. ^^

egyébként sajna tegnap nem tudtam nézni a soul eatert.. T__T tiszta K.O. voltam.. fájt a hasam, fájt a fejem.. zsebit kieengedtük kicsit, erre nem akart bejönni. grín nézte győzikét és engem meg szidott, hogy "jajj, azt majd megnézzük neten" -.-"" na mind1. majd meg is nézem. ^^ pill.

vok. most meg grín soul eater 2. openinget hallgat.. akkor tegnap miért nem lehetett nézni? hm? hm? komolyan mondom. oO most ír a naplójába. am dzsí, kacor és ráj hol vannak? ˘˘"

re. grín most icc óll rájt hiört hallgat.*-* én meg mingy naruto op. 1. japán verziót. ˘˘ most úgy csináljuk, hogy egyszer ő indít el egy számot, aztán én. xd am dzsí. azért is jobb az animaxes naruto, mert az VÁGATLAN. a jetixes meg egy vágott hokágés-szákurás izé volt. mondjuk vicces volt, hogy a hokegét hokágénak ejtették.xd"

megint re. most hallgattam meg a naruto op. 1. 2. 3.-at. most a 4.-et hallgatom. ^^ grín mutogatja, hogy milyen sokat írt a naplójába.. xd" kit érdekel? ˘˘" engem aztán nagyon de nagyon nem. de azért elolvasom. Oo szal pill. (elkezdődik az 5. op. *-*)

re. mostmár ideje, hogy grín elindítson egy számot. és most el is indít mindjárt.. vajon mit fog? O: el is indította. egy híres nyárról megszokott számot indított el. ^^ ami egy jetix reklámban volt. xd én meg mingy naruto endinget indítok el. xdd



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat