Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dani naplója


[: brown. [183313 AL], gazdája Dani
szept. 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/183313
szept. 24.

óha. augusztus 6-án azt írtam, hogy mostantól ismét írogatni fogok a naplómba.. hát, most pár hét után megint írok "xdd na azóta az történt, hogy elkezdődött a suli. és ma péntek van *-* felsorolom, hogy milyen óráink voltak ma.
1. óra - töri: nem volt semmi érdekes. tanár megdicsérte az osztálydíszítést. sztem is tök jó lett O:
2. óra - nyelvtan: háát. itt sem történt sok érdekes xd
3. óra - info: elejéről lemaradtunk orvosi vizsgálat miatt.
4. - 5. óra - angol: megint átvették az ábécét. tök fura, hogy mindenki kiejti azt, hogy "dzsí" xdd ja meg grín állandóan röhögött ott mellettem.. amikor egymással kellett beszélni. és én is elröhögtem mindig magam.. (d)
6. óra most nem volt, mert fizika másfél órás tantárgy. meg aztán 7. óra lány tesi. szal eljöttünk. ma voltak nálunk a 12.-esek xdd és mindenkit lefotóztak úgy, hogy hülye pofát kellett vágni. hát enyém elég béna lett "xd mondjuk másoké se lehet jobb. ajtóra meg mindennap kiragasztanak egy újabb papírt. eddig az a mondat van kiírva, hogy: "Nemsokára... ...eljön... ...az a...". kíváncsi vok hétfőn mi kerül ki. xd ja meg hétfő, akkor pontozzák az osztályokat. tökjó lenne ha nyernénk. bár mások is elég jól kidíszítették az osztályukat, ahogy láttam. na mind1. szalay csongor van most waverlyben xdd

ajj. legyen már októbeeer. O: akarok már mondot "xd

2010. szeptember 24. - 14:01



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat