Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andrea naplója


Mrs.ZordKaszás [259219 AL], gazdája Andrea
2010-04-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259219
2010-04-13

Na csáó!

Ő itt a kislányom. Amikor ez a kép készült kb 2 hetes volt. Kis cukibogár...az én egyetlen szarnadrágom. :-D
Eltelt a tegnap..igazából kedvet kaptam a napló íráshoz. Bár nem tudom ide mit lehet és mit nem lehet leírni. Mert valójában a napló írás inkább arra szolgál,hogy minden gondunkat bajunkat,örömünket kiadjunk magunkból.
Na ha én elkezdem sorolni a bánatom....akkor az tuti,hogy éjfélig sem érek a végére. Igazából túl személyes dolgok,és amint észre vettem elég sokan bele tudnak olvasni a másik naplójába. Úgyhogy majd inkább később leírom...majd ha már nem tudom magamban tartani. Megismertem két kedves srácot itt. Persze félre értés ne essék...nem akarok tőlük semmit sem. Szimplán haverkodni. Van párom. De ha nem lenne...akkor is...kinek kellene egy olyan nő akinek van már egy gyereke. A pasik nem olyanok,hogy elfogadnak egy nőt ha van gyereke. Lehet arra jó lenne,hogy kiürüljön a zacsi....aztán menne a csaj a lecsóba. Annak meg mi értelme? Szóval nem párt keresek.
Amúgy ha már itt jársz és olvasod a naplóm..nyugodtan jelölj be barátnak...és ha esetleg fiatalabb vagy nálam az sem baj. Ha tanács kell segítek. Bár mindenki úgy van a tanácsokkal,hogy adni ad...aztán vagy megfogadják vagy nem. Véleményt természetesen lehet kérni.
Ha néha hülye lükött tyúknak tűnök az valószínű azért is van,mert fáradt vagyok. Állandóan mászkálok a kislányom után. Lassan kibújik az első foga is. Azt hittem már fogatlanka lesz. :-D Hiszen 2 hónap és 1 éves lesz. A végén észre sem veszem és felnő. Én meg megöregszem...báááár..öreg az aki annak érzi magát. :-D Úgyhogy én sosem fogok megöregedni. höhöhöhö
Sajnos chatelni még nem tudok,mert zöldfülű a tevém...de ha már nagy lesz reszkessetek...mert megyek...
Noss lassan megyek..majd még vissza jövök..ha valami eszembe jut még leírom.
Addig is pusza mindenkinek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat