Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andrea naplója


Mrs.ZordKaszás [259219 AL], gazdája Andrea
2010-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259219
2010-06-11

Tegnap voltunk 50 napos házasok az én szerelmemmel. Igaz csak teveszinten,de nem baj. Nagyon szeretlek szivem! :-) Örülök,hogy egymásra találtunk. :-) Remélem még hosszú-hosszú ideig együtt leszünk és nem engedjük el egymást :-) Én nem foglak az biztos. :-)
Tudjátok emberek.... sokszor akkor talál ránk a boldogság és az igaz szerelem amikor nem is számítunk rá. Akkor döf a szívünkbe. Nem szabad elengedni,mert az igazi szerelem érzése az mindennél szebb(van ami még szebb,de az más). Amikor megtaláljátok a másik feletek. Bármi is történik,mert az élet kiszámíthatatlan,de egyet sose felejtsetek... nem szabad azt elengedni akit tiszta szívvel, nagyon nagyon nagyon szerettek. Én úgy jöttem ide, hogy nem keresek párt, igaz nagyon rossz kapcsolatban voltam...de mégis...a kislányom miatt nem próbálkoztam...és tessék. Most olyan boldog vagyok az én drágámmal mint még soha senkivel. Olyat érzek amit még soha. Minden tiszteletem az övé,mert elfogadott gyerekkel együtt,minden hibámmal...és viszont. Ő jelenti nekem azt a fényt amit még sosem láttam (és most nem a napról beszélek! a gyengébbek kedvéért :-D ) ő hozott színt az életembe,ő az akiért mindent megtennék,akiért ha kell az életem adnám,akiben megbízhatok,aki őszinte és tökéletes. :-) Mindenki álmodozik az igaziról....én is álmodoztam...
Azt is szoktam mondani,hogy az embernek nem szabad feladni az álmait...most legyen szó bármiről...de biztos veletek is volt,hogy elképzeltétek az igazit... Elképzeltem én is...és itt van. Itt van velem az a férfi akit imádok...akit teljes odaadással szerethetek és önmagam lehetek mellette. Nem kell olyan dolgoknak megfelelnem vagy úgy viselkednem ami nem én vagyok.
Szóval... RAGADD MEG A SZERELMET ÉS NE ENGEDD EL!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat