Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andrea naplója


Mrs.ZordKaszás [259219 AL], gazdája Andrea
Ez vagyok én! :-)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259219
Ez vagyok én! :-)

A Vízöntő jellemzése

(Aqarius, január 20 - február 18)

A Vízöntő nő jellemvonásai

A Vízöntő nő valódi humanista akit a világ dolgai foglalkoztatnak. Megérti a világ szenvedéseit és mindig a támadott pártjára áll. Segítségéért viszont sosem vár fizetséget.
Bátran kiáll saját véleménye mellett és tetteiért mindig vállalja a felelősséget.
A kudarcok erkölcsileg nem sértik, nem ejtik kétségbe, inkább hisz abban, hogy a hibáiból tanulhat. Határozottan értelmiségi: intelligens, okos, rendszerető és szorgalmas. Mindez sokat segíti az életben és nagyban hozzájárul a sikereihez. Érzékeny, nyílt és őszinte, amiért tisztelik az emberek.Társaságban különösen vidám, szórakoztató.Extravagáns mindenben s érdeklik az okkult tudományok. Sosem hazudik. A hazugságot szentségtörésnek veszi. Könnyen belopózik mások szívébe, nagylelkűen osztogat tanácsokat is, de azok mindig eléggé ügyetlenek.

(Igen sajnos ez így szokott lenni..eléggé szerencsétlen vagyok. :-D)

A Vízöntő nő temperamentuma

A Vízöntő nő mindig az élen jár. Bármilyen munkát szívesen végez és könnyen közreműködik, képes átvállalni más felelősségét. Ha elvállal valamit teljesen a munkájába temetkezik, a könnyű siker nem kenyere.

A Vízöntő nő érzelmi élete

Nem elégszik meg azzal, hogy a partnere egyszerű tárgynak tekintse. Sosem siet el semmit, azt akarja, hogy minden békében és nyugalomban folyjon körülötte. Sosem veti magát hazárd játékokba.Eszményíti a szerelmet, sosincsenek állatias ösztönei.
(Sztem ez nem igaz,mert igenis van állatias ösztönöm :-) pl.ha a lányomról van szó olyan vagyok mint egy anyatigris. :-D )
Fantáziadús alkotó szellemként mindig arra törekszik, hogy a partnere meg legyen elégedve vele.A szerelemben nagyon őszinte. Egy Vízöntő nővel átélt kapcsolatot nem lehet könnyen elfelejteni.

Kb ennyi. :-) De a Rák-ot vagyok szeretem. :-) imádlak SnOO.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat