Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fanni. naplója


Brownie~ [138259 AL], gazdája Fanni.
2010-05-08 Színes Körlevél

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138259
2010-05-08 Színes Körlevél

Szervusztok,Karitagok!

Sajnálom,hogy a tegnapi körlevelünk elmaradt,osztálykiránduláson voltam.Nem baj,ma bepótoljuk! Mint látjátok (remélhetőleg) színes a körlevél,ez még csak egy ilyen próbaszerű lenne....na,reméljük,sikerül:)

MAGAZINUNK
Nagyon szépen halad,de még mindig hiányzik jópár rovat! Vállalni lehet,akinek van kedve írni:) Ma megírtam a Hírharangot is,amely főképpen a 300. napunkról és az újdonságokról,pl. nyári táborról szól.

Magazinunk

____________________________________________________________ __

SEGÍTS VIRINEK!
Nyári Virág Dorina egy 9 éves,sülyos beteg kislány,aki már 6 éve küzd a daganattal.Jelenleg Bécsben kezelik,mivel hazánkban már minden terápiás kezelést kipróbáltak. Bizonyára hallottatok már,ill. láttátok a TV-ben,hogy a T-home versenyt rendez; a "tavaszi szél" c. dalt kell énekelni. Akire a legtöbben szavaznak,közönségdíjban,azaz 100 ezer forintban részesül. Virág is indult ezen a versenyen,pont ezért kéri a segítségeteket,ill. a segítségünket; Szavazzunk Rá,hogy a közönségdíj megnyerésével esélyt kapjon a gyógyulására! Mindössze 1 kattintásodba kerül!FIGYELEM! 1 IP címmel csak egyetlen szavazatot adhatsz le,de elvileg,ha kikapcsolod a számítógépedet,akkor újra szavazhatsz Virire.

EZEN AZ OLDALON SZAVAZHATSZ:

http://www.netslager.hu/media/view/1079

Viri oldala

____________________________________________________________ _______
Látogassatok el BTKK honlapunkra is!

SZIASZTOK!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat