Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsilett naplója


Zsilett [161624 AL], gazdája Zsilett
Dühös vagyok, de nagyon..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/161624
Dühös vagyok, de nagyon..

Meló, forróság, torokfájás. A szokásos. De ez nem volt túl jó nap... Szeretett gondolat béli barátomnak(ember lány) gondjai vannak a "párjával"... Az az illető ugyan is "barátnőt keres". De közben szegény csajnak a párja. Csak "nem az esete". Még csak ici-picit sem kötődik hozzá...nem szereti. Olyas valakit keres, aki pont olyan mint ő (úgy néz ki, úgy beszél, úgy jár, olyan szagú..stb) Szegény lány pedig semmilyen "kritériumnak" nem felel meg. És elhitte, hogy végre valaki igazán szereti, és reménykedik még most is hogy szeretni fogja(ahogy ismerem, a végtelenségig képes reménykedni)... De az az "ember" csupán azért van vele mert sajnálja szegényt, meg hogy ez volt rá a gyógymód..nem gondolkozott előre. És nem veszi észre(azaz csöppet sem érdekli..) hogy a lánynak ez mennyire fáj, és nem tudja viszonozni a szeretetét, semmilyen mértékben(nem akarja) de még csak értékelni sem tudja azt, hogy mennyi szereti a lány. Nem képes felfogni azt hogy őt valaki nagyon szereti... inkább választaná a szépet, az okosat, a k*vát, de persze ki nem?..(mondjuk én de ez mellékes)..)Mind ezek mellett elvár tőle dolgokat. Elvileg nem várja el..de ha nem csinálja meg a lány akkor meg elkezd bunkózni vele az az ember.

Az ilyen embert én felkenném a falra, leüvölteném a fejét a helyéről, utána pedig kicsontoznám egy szép éles(vagy inkább életlen) késsel, és még sorolhatnám miket tennék az ilyennel. A Lány az egy szent lény.
Ilyet tenni egy lánnyal...Az szőröm is égnek áll ezektől.
Komolyan, ha én ezzel a hímmel találkozok, ott kő kövön nem marad!

A barátném, saját bevallása szerint nem a legszebb(bűnronda szerinte...). Pedig nem néz ki rosszul. Annyira kedves és megértő pedig. Ő is érdemel egy esélyt... Ha már én egyszer nem láthatom, csak érezhetem őt...legalább az az ember örüljön hogy látja, és ne hagyja elveszni. Próbálja meg szeretni, ha már sikerült elhitetnie vele több mint egy éven át, hogy érdemes vele lennie... A sérült szívet ha be nem gyógyult állapotban éri valami...akkor az örökre beléforr. Semmivel nem lehet aztán onnan kiszedni. Nos. Az ő szíve már beforrt..és beleforrt ez az ember is. Aki sokat segített neki ugyan. De szeretni sosem szerette. Én ajánlom hogy próbálja meg szeretni, mert egy ilyen hű társat máshol nem fog lelni.
Ha neki okoz bármi rosszat, azzal nekem is okoz.

Ui: Lépten-nyomon figyellek te ember...Beférkőzök az álmaidba és az árnyékodban is elrejtőzök. Lesben állok, és ha ártasz a lánynak..le fogok rád csapni. Lehet, hogy nem azonnal..de utol ér a bosszúm. Tudom hogy te is ilyen vagy. Csak hogy te nem tudsz ártani nekem. Én viszont tudok neked. Tudom hogy más valakin bosszút állnál mert a lánnyal csúnya dolgokat tett. De azt is nézd te mit teszel vele sokszor... és azt milyen lehet átélni. Ne szórakozz vele. Egy lány bizalma, szíve, és lelke nem játék!!!!

Vagy van még egy választásod: Ha nem szereted, nem akarod őt, nem vállalod fel, és úgy keresel barátnőt, hogy közben ő a párod...azt javaslom:
Öld meg. Legalább akkor Én meg tudom vigasztalni személyesen... Ugyanis akkor ide kerül a mi világunkba.

-
Tudom azt is hogy nem vagy olyan mint a többiek..Ezekből lehet hogy semmit nem értesz, mert túl primitív a felfogásod, és túlságosan másnak hiszed magad(annak akarsz látszani). De ha még is kapisgálod milyen erőkkel játszol...akkor nagyon ajánlom gondolkodj el ezeken!

Most nagyon, de nagyon dühös vagyok. Úgy hogy aki teheti, és jót akar magának, tartsa meg tőlem a 4 méter távolságot. Az az ember meg az egy világ távolságot. Köszönöm.

És ne feledd: Figyellek!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat