Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsilett naplója


Zsilett [161624 AL], gazdája Zsilett
2011-06-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/161624
2011-06-14

Tegnap, melózás közben az egyik kuka szélén találtam egy levet.. Direkt nekem volt címezve. Érdekes, honnan tudták hogy megtalálom. Azt írta valaki hogy ma találkozzak vele, este 10-kor az erdő szélén, és egymagam menjek.
Szerintem azok írtál akik nem rég követtek. Gőzöm sincs mit akarhatnak tőlem, de asszem fegyver nélkül nem merek elindulni. :S Ráadásul az erdő széle az ijesztő a sötétben. Ott mindenféle állatok mászkálnak éjjel. Most félek. Ezek minden mozdulatomat lesik. :S Ma felkészítem magam testileg lelkileg hogy akár ütközet is lehet belőle. Persze ha tudok elfutok inkább, mert gondolom nem egyedül lesz..
Jáj reménykedek hogy csak meg akarnak verni és semmi komolyabb.. :S

Másik érdekes dolog ami ma történt:
Csövi összefutott Snecivel, és valahonnan meg tudta hogy pont képen talált egy bazi nagy villáskulccsal. Le kellett nyugtatnom Csövit hogy semmi bajom, és ne szegezze ki szerencsétlen Snecit a falra. Végül sikerült meggyőznöm, és nem történt semmi baj. :)
Utána elmentünk motorozni egyet. Szerintem nem vette észre rajtam hogy kissé ideges vagyok...nem akarom elmondani neki ezt a leveles dolgot. Nem kéne belekavarni őt. Bár el is felejtettem egy ideig, mert jót elszórakoztunk.
A várostól nem olyan messze van egy pihenő, utazóknak, ott pedig egy szökőkút...nos jól átgázoltunk rajta motorral, az ott pihenő népek meg csupa vizesek lettek :D Nem nagyon örültek neki. Szerencsére értékelték a poént. :DDD Úgyhogy miután leszálltunk elkaptak, és belevágtak minket a vízbe. (Ázott patkánynak lenni jóó ismét xD). Csövi ismeri őket nagyjából, a tulajt is. Én is egész jól összehaverkodtam velük. :DD
Ugyhogy ez is meg a tegnapi is jó nap volt.
De ha nem írnék többet azt azt jelenti, hogy legyilkoltak és a maradványaimat elásták valahol az erdő szélén. :S



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat