Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Mik azok a TeveKaravánok?

TeveKaravánban lenni jó, ezt minden teve tudja. A TeveClubon kétféle módon kerülhetsz bele egy karavánba: vagy belépsz már egy létező karavánba, vagy ha egyik sem tetszik, csinálsz magadnak egy újat.

Nézzük először az egyszerűbb utat, amikor már egy létező TeveKaravánnak akarsz a tagja lenni. Álmaid karavánját a következő helyeken találhatod meg:

vagy a Teveleltárban, ahol megnézheted, hogy melyik teve melyik karavánnak a tagja. Ha megtaláltad az ideális karavánt, kattints a "További adatok..." feliratra, ahol még többet megtudhatsz a karavánról, és be is léphetsz, a "Belépek ebbe a karavánba" gombra kattintva. Elég egyszerű lesz!

Persze előfordulhat, hogy megvan álmaid karavánja, de se híre se hamva nincs a "Belépek ebbe a karavánba!" gombnak. Ennek az lehet az oka, hogy a tevéd sajnos nem felel meg az adott TeveKaraván vezetője által kért felvételi kritériumoknak. Ekkor több dolgot is tehetsz: vagy belehúzol, hogy a tevéd megfeleljen a kritériumoknak, vagy keresel egy másik karavánt, vagy egyszerűen csinálsz magadnak egyet.

Ha belépsz egy karavánba, az nem jelent egy életre szoló tagságot. Ha meguntad, vagy találtál egy jobbat, bármikor kiléphetsz, amikor csak akarsz.


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat