Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Új bejegyzés

Szia Naplóm!

Végigolvastam az eddig bejegyzett dolgokat, és rájöttem, hogy tökre hülyeségeket írtam be!

Ma egész jó nap volt. Gyereknapot tartottunk, elment az egész felső tagozat az Otthon Moziba filmet nézi. Akkora egy hülyeség volt a film, de állatian jó! 80 nap alatt a Föld körül. Ez a címe. Egy ilyen Jackie Chanes film. :) Aztán mentünk ki a nyomásra számháborúzni. A-sok a B-sek ellen. Persze mi B-sek 2x is vesztettünk, mert az A-sok szemét módon végigcsalták az egészet! Távcsövethasználtak, hordozták a zászlót, soroljam még? És még ők dicskednek, hogy milyen jól tudják a szabályokat! Na persze, meg a mesemaci!
Ma annyira felidegesített a Mónika! Mostanra már megnyugodtam, de délután annyira dühös voltam rá! Állandóan a nyomomban van, néha szeretnék egy kicsit egyedül lenni, és akkor sem száll le rólam. Nem vagyon depis, csak ha fáradt vagyok, akkor nem szeretek társaságban lenni, hanem egymagamban ellenni.
Holnap megyünk az Élményfürdőbe. Szintén a felső tagozat. Csak kár, hogy nem jön a Dzseni. Ment valami hülye Kaffra zsűrizni.
Cütörtökön meg megyünk a repülőtérre, valamilyen repülő előadást nézni. Remélem jó lesz.
Na, ennyit írtam. Remélem azért valaki elolvassa, és nem írtam le feleslegesen. Na mindegy, az se baj, ha nem olvassa senki, majd én olvasgatom, hogy emlékezzek mi történt velem anno. :)))







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat