Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Megjöttem! :)

Hella!

Na szóval, megjöttem. Hogy hol voltam? Szankon, Kinga barátnőmnél. Egy kézműves táborban. Nagyon jó volt :))

Pénteken mentem. Akkor még ott volt a Kinga másodunokatestvére (vagy nem tom kije), a Dina. Szombaton ment el, Sopronban lakik, így nem tudtam nagyon megismerni. De eddig nagyon aranyosnak tűnt! :) Ezek után szinte egész nap TV-ztünk. Meg fürödtünk a Kinga medencéjében. Tök jó volt! Aztán felfedeztek 2 tökjó számot a Cherry Music-on. Arsenium: Love Me Love Me, és B3: Totul E Ok. Nagyon-nagyon jó! Eddig sosem hallottam. De nagyon jó!

Aztán hétfőn kilencre mentünk a szanki művházba, mert ott volt a tábor. Imádkozással kezdtük... Kösz, sosem imádkoztam még komolyan! Nem is vagyok megkeresztelve, nem is járok templomba. Na mindegy, nem volt vészes. Még igéket, és dalokat tanultunk. Persze, hogy Isten jó, meg szeressük, hisz ő is szeret minket. Ettől még nem hiszek benne, bocsánat azoktól, akik igen! Ezek után egy képkeretet csináltunk. Egész jó lett, ki is raktam az asztalomra! Délben étkezés előtt és után imádkozás. Minden nap! Na jó... Délután üvegfestékeztünk, 3-kor jöhettünk haza. Már az első nap egész jól megismerkedtem szinte mindenkivel. Nagyon aranyos a Böbe, az Andris, a Vanda meg a Petra, és még nagyon sokan mások!

Kedden egy dobozt csináltunk, maga a dobozt is mi állítottuk össze kemény kartonból. Aztán az befedtük szalvétával. Nagyon jó lett, szokás szerint... :) Legalább lesz mibe pakolnom a cuccaimat, mert mindig óriási kupi van az asztalomon! Aztán 6-ra mentünk Szegedre, a Kingának bőrgyógyászhoz kellett mennie. Este rendeltünk pizzát. Én egy átlagosat, Kinga meg ilyan tengeri herkentyűset. Akkor ettem először polipot, rákot meg kagylót. Hát mondhatom, nem szoktam rá! :)

Szerdán. Gyertyát öntöttünk. Nekem ez nem tetszik annyira, de mások azt mondták, jól sikerült! :) Az Adrissal egy csomót ping-pongoztunk. Végre megtudtam tanulni normálisan játszani!

Ma meg batikoltunk. Nagyon jól sikerült, nagyon tetszik! Csak sajnos nem hozhattuk haza! De majd úgyis megyek még a nyáron Szankra, akkor elhozom. Meg egy papírtányért is készítettünk. Azt majd a Kinga befejezi nekem.

Holnap a táborban karkötőt készítenek. És én nem lehetek ott... de a Kinga megcsinálja! :D
Itton meg bevásárolunk. Ugyanis mi mindent a legutolsó pillanatban csinálunk! Ugyanis szombaton megyek Lengyelországba. Csereprogramra. Tavaly mi fogadtunk lengyel gyerekeket, most mi megyünk hozzájuk! Már várom. Na de részletesebben az előző bejyegyzésemben!

Na jó, mára ennyit írok! :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat