Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Mit parancsollsz?

Na ez a hét is véget ért.Na hát még nem egészen de tanulni többet már nem kell.Na, azért Vasárnap készülnöm kell a hétfői napra, de azért pohenhetek is.
Minden ember más és egyre másabb.Erre is nem rég jöttem rá.Van aki meghúzza magát, és van aki szereti ha bántják.Ki érti ezt?
Na szóval a barátnőim ma már nagyon ki tettek magukért, mert egész nap a srác után rohangáltak.Végül is nem tudtak választani.Jött a "hajgumi próba".
Úgy zajlott hogy mind a ketten elküldtek neki egy hajgumit, és amelyik hajgumit visszaadja, azzal a lánnyal nem akar járni.Végül is teljesen másképp zajlott, de a kék hajgumi győzött.Bár még mindig nemtom ezek után mi lett, de amennyire ezek szeretik bonyolítani egyszrű halandó létüket, bizonyára már megint jól megkeverték a "szart".
Ennyit róluk!
Ma egész jó napom volt, bár ami az padtársamat illeti, akkor őt kinyírom.Annyira idegesítő!Cuppog, a fogait piszkálja a nyelvével, és mindezt undorító hangok kíséretében.Fujj!
De azért jól jön a gyerek amikor a matek házit nem értem és róla másolom :))
De ez ritkán szokott előfordulni.
Az etika nagyon jó tantárgy.Az előző anyagunk:KI VAGYOK ÉN?
Ez tényleg érdekes kérdés.Nem??
Az ember olyan sokat tud magáról mégis olyan keveset.Jól van ezt kicsit értelmetlenül fogalmaztam.Van amikor olyanok a reakcióink, amiket nem is várnánk.Dühkitörések, bőgőrohamok, és minden ilyesmi úgy tör ránk (gyakran, de nem mindig) hogy nem is várnánk.
Gyakran csinálunk dolgokat akaratlanul.Lehet hogy te nem szoktál?Dehogynem.Minden ember tesz meg olyat amit nem is várt, csak úgy kitört mint a vulkán(na jó nem pont úgy)
A szerelemmel is így van.Én, őszintén egyáltalán nem hiszek abban hogy létezik szerelem első látásra.Szerintem két ember között akkor alakulhat ki szerelem, ha jól megismerik egymást, éstényleg kirobbanóan meggyullad, az eddig csak pislákoló lángocska.Bár ki tudja.Sok féleképp ki alakulhat szerelem.De a szerelem nem csak annyi, hogy meglátsz mondjuk az utcán egy jó seggű pasit, és elhatárorzod, hogy te teljesen beleszerettél.Nem így!
A szerelem mély és meghitt, és olyan amit úgy érzel soha nem szeretnél abba hagyni.Van is aki olyan mániákus, hogy állandóan csak a szerelmet keresi.És minden pasira azt hiszi ő a Nagy Ő.
Pedig za baromság.Ha létezik is nagy Ő, akkor biztos hogy csak 1 létezik belőle.Minden lánynak-fiúnak megvan a Nagy Ő-je, csak meg kell találnia.És sajna nagyon sokan nem találják meg a Nagy Ő-t.Van olyan aki elveszítí Ő-t, és emiatt feladja a szerelmet.A szerelmet nem lehet feladni.Lehet hogy találsz valakit akivel összeházasodsz, de úgy érzed, nem ő az akire te mégis vártál.De ez nem azt jelenti hogy hallgatsz és megpróbálsz tökéletesen élni.Ez is egy megoldás.De az is lehet hogy tovább keresed a Te herceged.Ne hogy azt hidd hogy csak 22-35 éves korodba lelheted meg.Van aki a hercegét 65 évesen leli meg.De legalább sikrült meglelnie az Ő hercegét, a lelkitársát, az igaz párját.És ez szerintem irigylésre méltó, nem??
Puszi:Liza, azaz Dr.Kirara
Másik tevém: Dr.Kirara [225441 AL]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat