Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Élet

Mire jó az élet?
Hiú reményekkel áltatod magad, értelmetlen célokat tűzöl ki magad elé..de minek?Egyszer úgy is vége.És akkor mi lesz az álmaiddal és a vágyaiddal?Azok az álmok soha nem is léteztek.A vágyaid csak arra voltak, hogy valaki megmutassa, hiába gürcölsz, mert ő az úr, aki téged egy pillanat alatt elsöpör, mert rajta múlik az életed.
"Mi csak a sors játékai vagyunk."-Valaki ezek szerint szórakoztatónak találja ahogy emberek százainak az életét dönti romba?Eltapossa az embereket...
Élvezi ahogy elveheti tőlük az életet.Újabb és újabb emberek születnek a világra, és talán az amit mindenki örömtelinek tart, csak szegény kis újszülött egész életen keresztülvonuló szenvedésének kezdete?

Az élet egy megpróbáltatás: tele van szenvedéssel, reménytelenséggel és keserűséggel is.Aki öngyilkosság gyávaság, megfutamodik az elöl, amit kiszabtak neki.Még ha az nem is olyan kellemes.És ráadásul ha a hindu vallást nézzül akkor úgyis újra születünk, az egészet kezdheted előről.Van aki azt mondja, hogy a következő élete lehet jobb lesz ha ennek most véget vet.Márpedig olyan nincs hogy jó élet.

Az élet fényes oldala a boldogság?Hát ez nagyon szomorú.Az élet fénye egy illuzió...egy illuzió amivel az emberek hitegetik, hogy nekik jobb életük van a másiknál, vagy csak azt hiszik így könnyebb élni.

Őszintén irigylem az optimistákat...

Üknagyi avagy Kirara

Legközelebb folytatom...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat