Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Műsor

Ma volt az okt. 23.-ai előadás!!
Ahhoz képest amit én vártam, egész jó volt!És amikor az osztályomra néztem, szerencsére nem fogott el a röhögőgörcs!De majdnem!!!!
Reggel fél 8-kor írtam meg a matek dogát, ami teljesen hibátlan lett!!!(csak hülyén adatoltam..)
A szövegben úgy volt, hogy a "Szabadság vándorai", de amikor kint álltunk, úgy éreztem mi vagyunk a "Szabadság balfaszai"!!!

De azért egész jó volt, és igaz hogy én egy pösze vagyok, mert azt mondtam Hrustcsov helyett, hogy Hruszcov, azért senki nem röhögött ki!!!(bár igaz ez csak az alsósoknál volt így...) :P
Na, jó most megyek, hogy a barátaim előtt is jól leégessem magam!!
Ez a legjobb szórakozásom...
Na pá!!


Ezt vagy 3 órával később írom már...
Szóval elmentünk a sulihoz az egyik barátnőmmel, és ott leültünk, de én iszonyúan unatkoztam.Akkor aztán kitalálták, hogy menjünk a Roxyhoz(nem ez az igazi neve) és ott jáccotunk egy darabig.Aztán meguntuk a játékot az egyik gyerek hazament(mert voltunk vagy 6-an) és mi leültünk és baromkodtunk ezerrel.Nekem sikerült jól bevernem a fejem, ami még most is fáj, de iszonyúan..
Végül is baromkodtunk, és én egyre fáradtabb és lehangoltabb lettem.És ráadásul még a gyűrűm is elvesztettem!!Igazán kár érte, mert nagyon imádtam azt a gyűrűt, és igaz, hogy csak egy 200 Ft-os hangulatgyűrű volt, nekem szerencsét hozott...
Most nagyon szar a hangulatom, ha nem fájna annyira a fejem, játszva sírva fakadhatnék..


Üknagyi, azaz Kirara







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat