Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Első tanítási nap

Na, sajna ez is eljött.
Újra kezdődik egy(csak egyetlen egy!!!!!!) hét után az iskolai perpatvar, az idegnyúzás, a leckék(ezt kihagyhatták volna..), a nem szívesen látott tanárok, a szerelmi csalódások(nyugi, ez itt nem a Csacska angyal azért nálunk.. :D).
Nem nagyon akaródzott visszamenni, de ahogy mondják: "szólít a kötelesség".Aki ezt mondta azt is kinyrom, az se érdekel, ha a földalatt is van..na jó, majd csak holnapután..kiskedden
Rögtön matek dogát írtunk az első órában, és hogy tuti mindenki befejezhesse vagy 10 perccel előbb kezdtük az órát.Aztán fizikából is jól megkínoztak(na jó azért annyira nem..).Aztán töri, aztán etika:kiosztották a dogát(az enyém 5-ös!!!!).Persze nagyon sok embernek sikerült jól, mert nem valami nehéz tantárgy..
Aztán angol:abból szerintem a tanárnő még soha nem adott komoly leckét...
Aztán tesi:amiért néhány hülye túl hamar hagyta el az öltözőt, mindenkinek +10 perc a kövi órán.De persze van egy szerencsétlen lány akinek az egész órán futni kell...
Most megyek bioszt tanulni, fizikát, aztán meg kosárlabda edzés!!


Ja és még valami!
Miért kell mindenkinek egy barátnő vagy hogy egy pasi.
Amerre csak olvasol bármit a neten szinte mindegyik ilyesmi(mondjuk a ttc hirdetéseiben is):"Jó pasik jelentkezéseit várom! L/10
Könyörgöm, minek egy 10 évesnek pasi?Most mégis?
Most csak azért mert valaki kitalálta azt, hogy az a menő ha valakinek van egy pasija, aki izmos meg tudomisén...szó nélkül szívesen! elmenne egy csajjal vásárolni..kötve hiszem..
Tökéletes pasi nincs, de jobbnál jobbat találhatsz, ha egy kicsit körülnézel.Igazából a leghelyesebb, meg a legszexibb pasikról derül ki mindig, hogy kihasználnak mindenkit, meg hogy mennyire girnyók!
És ,hogy tudjátok!:olyan pasi nem létezik aki ezer örömmel elmegy és 3 órát türelmesen vár amíg te ott válogatok a "szép" ruhákaz(amiket végül úgyse veszel meg).Ha a te pasid mégis ilyen figyelmeztetlek, hogy annak a srácnak valami komoly traumája lehetett régebben, mert ez nem normális tanusított viselkedés!!


És bármennyire hihetetlen:se a szégyenkezésbe se az unalomba nem lehet belehalni!!Fizikai képtelenség!!!
(ezt jó ha megjegyzitek!)

Káros szenvedélyek:
Dohányzás:Aki ezt a tevékenységet folytatja annak valami nyomja a lelkét,és a dohányzásban leli a nyugalmát.Ha viszont az az oka hogy nagyon élvezi akkor mennyen valami vizsgálatra!!És ha már ott van tüdő-szűrésre is!!
Alkohol:na, jó!Kis mennyiségben, valamit megünnepelni, vagy ha nagyon jó kedved van egy-két kortyot lenyelni..az más.De ha éjjel-nappal non-stop iszod magad a sárga földig, az már nagyon beteges!!Mi az hogy nagyon??!Teljesen!!Valaki vagy a gondjait próbálja alkoholba folytani, vagy csak hülye!Te melyik vagy??Ha eldöntötted csak egyet tehetsz!Szokj le!!(és nem szopj le!!!!)
Drog:Ezen a téren nem sok tapasztalatom van, úgyhogy csak annyit mondok nagyon káros!!És ne is próbáld "csak úgy a próba kedvéért" se ki!!Ha egyszer megpróbélod, az elején nagyon jó meg élvezed, de aztán a poklok poklát fogod megjárni,úghogy le akarsz majd szokni!És ez olyan könnyű lesz?!Na..hiszem ha látom, hogy 1-2-re sikerül..az még semmi lesz a poklok-poklához képest
Shopping-láz:Ez viszont szintén nagyon veszélyes, és ezek közül talán a legnehezebben gyógyítható(na jó talán a drogfüggőségnél nem!).Ehhez tényleg nagyon nagy elszántság kell!Én szerencsésen mondhatom, hogy még részben se tartozom ezek közé, mert szinte ki nem állhatom ha elciplnek valahová vásárolni(mert önszántamból úgyse mennék el..)

Na legyetek jók gyerekek!
Üknagyi avagy Kirara







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat