Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
újra itthon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
újra itthon

na szóval röviden tömören baromi jó volt balcsin, és egy kicsit tovább maradtunk mint terveztük...szerdán lementünk, és vasárnap, vagyis tegnap jöttünk haza... szar volt hazajönni, mert nagyon jól éreztük lent magunkat, partik ezerrel, pasizás:), nemtom..jó volt...valahol kellett ez már nekem, csak eleinte húztam a szám, pedig nem kellett volna...pénz is úgy ahogy volt, meg hát sokat strandoltunk, ingyér vizibicikliztünk, poén volt:)))
aztán szombat este nagy parti, vasárnap meg haza:S
én meg hülye, elmentem este még osztálytársamhoz, aszondta nagy buli lesz, hát jah...kurvajó volt... ott betegedtem le, most perpill 40 fokos lázam van és csak nyögni bírok...most volt itt a doki, aszondta tüszős mandulám van, hát érzem is, nyelni sem bírok... szal 40 fokos volt kb másfél órája, de prizniccel levittük 39.3-ra szal most úgy ahogy élek.... éppen hogy működnek az élet funkcióim:) szal most így vagyok, próbálom kúrálni magam, tea meg minden lófasz, holnaptól meg antibiotikum kúra :SSSSS
nem fincsi...:( na mindegy most hagyom abba asszem, mert még el kezdeném regélni balcsis élményeimet az meg csak nekem izgis:P :))))
na mindegy....akkor megyek gyógyulni....pás



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat