Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
október 14.péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
október 14.péntek

hát itt a hétvége. bár nekem már tegnap elkezdődött a hepaj és teljesen kifújtam mind pénzügyileg mind lelkesedés ügyben..
baromi jó volt a tegnap, eltekintve egy-két csúnya dologtól... pl nagyon nagy segítség volt számomra (Rádayban voltunk) hogy 13 Ft volt csak a sör, így úgy ittuk mint a vizet, amúgy szinte 0án voltam, úgy kapartam össze az apróimat:))) viszont a barátom akivel mentem, kicsit kibukott barátnője miatt, hozzáteszem feleslegesen, és szegénykém kicsit szétcsapta magát, nem volt jó nézni ahogy bolyong és nem érzi a parti fílinget:DDD mintha én annyira éreztem volna, de azért belejöttem és egy kicsit visszajött valami a régi életemből:) na ez most elég csöpögősen hangzik, de ez is én vagyok:) mellesleg ex-em annyira lekötötte a gondolataimat mostanában, hogy nem tudtam másfelé kacsintgatni eddig még, nem érdekelt senki más, pedig azt mondják szerelmi csalódásra be kell pasizni...hát tegnap mondatni megtört a jég, és nézelődtem én is:) és mondhatjuk kipipálva ez a rész is:)
most viszont turbóznom kéne magamat az estére, ugyanis még csak most kezdődik a hétvége, és máris el vagyok árasztva programokkal...döntésképtelen vagyok sajnos, minden érdekel és legszívesebben mindenhol ott lennék... ma este -anyutól kaptam az infót- emil rulez lesz budaörsön full ingyér, a városházán, és hát nagyon csábító...csak nagyon későn lesz, bár ez azt hiszem nem jelenthet akadályt egy magamfajta fruskának:) előtte meg találkozom az én szerelmetes osztálytársammal,akit nagyon imádok és jó lesz egyet dumcsizni...mostanában vele is felélénkült a régi barátság és sűrűn találkozunk. na meg ott a holnap is.. szintén ugyanott besh o drom, viszont délutántól vidéki barátaink pesztrálása kocsmázás keretében, no meg házibuli is terjeng a levegőben ami szintén csábító, egy két osztálytárs is ott lesz és ezt sem szeretném kihagyni. hát még egyáltalán nem tudom. szörnyű hogy ilyen problémákkal küszködök nem igaz?! nevetséges. viszont ex-et jó darabig nem akarok látni, úgy érzem a gyógyulás útjára léphetek lassan, ez tegnap éjszaka bebizonyosodott, és nem szeretném ezt a folyamatot felborítani. szóval ez vagyon. az ex-re támaszkodok olyan szinten, hogy bízom benne, nem hív fel legalább még egy hétig. csakhogy ez számomra kizártnak tűnik, azokután, hogy mennyire rámtelepedett. még nem tudom. hétfő óta nem kaptam életjelet felőle, nem jelentkezett...remélem ezt a tendenciát meg is tartja.
hát igen... kicsit kusza még előttem ez a hétvége, nem látom át. főleg hogy eléggé hangulatember vagyok, azt sem zárom ki, hogy mindent lemondok, mert nincs kedvem semmihez. meglehet könnyedén, főleg a tegnapi után..úgy szétcsaptam magam, hogy azt sem tudtam watafakk...mindegy, ez nem fordulhat elő, főleg hogy nincs miből szétcsapni a fejem. bár még itt van ez a bor, amin ülök, kortyolgatom lelkesen, mondván "kutyaharapást szőrével", így kell ezt, a menők is így csinálják. hát ha elmúlik ez az émelygés és rossz közérzet ami rajtam van. viszont ez a csütörtöki ráday egész bejött, azt hiszem ezt meg kell ismételni legközelebb is. :)))
feltéve ha nem lesz meló. most meg nincs. ciki..jövő héten viszont újra a tettek mezejére kell lépnem, nem bírom ezt a várattatást...csk ígérgetnek aztán semmi?? há mi vagyok én madár??:))
jah...mer még most is csak itt ülök másnaposan és nyomogatom a gombokat..
viszont a tegnapi kis kalandomból nem tudom mi lesz:) számot cseréltünk, hív ha akar. nem vagyok semmi jónak az elrontója, viszont nem is dől össze a világ ha nem történik semmi, most nem ez a legfontosabb számomra...sőt, azért még nem vagyok túl bizonyos dolgokon, nem tudom mennyire lenne jó belekeveredni valami újba..aztán lehet hogy mégis azt kéne. ez még eldől. nem számítok semmire és ez a legjobb érzés a világon. nincs tétje érzelmileg nem kavar fel.. az idő és a sors majd eldönti mit akar.
na fél6, még egy korty bor, még egy cigi, aztán beteszem magam a kádba, ideje készülődni hogy szalonképessé váljak mire eljön az indulás ideje :)))
kívánjon mindenki sok szerencsét hogy túllegyek a nagy dilemmán ami a hétvégét illeti ;DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat