Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2006-02-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2006-02-04

hihihihihihihi

ma eldöntöttem partiba vágom magam, mármint lenézünk rocktogonba ha minden jól megy leszünk páran, ez csakis a rábeszélő képességemen múlik :) az egyetlen aggasztó hogy számomra nem kívánatos személyek is lesznek ott, na nem mintha ilyen utálkozós hülye liba lennék, akikből tényleg akad egy pár, de nem erről van szó. csak a korábbi hülyeségeim elengedhetetlen hozzávalói...nem tudom...remélem nem tartanak velünk a bulizásban. nem szeretnék még több hülyeséget csinálni, bár ez is csak tőlem függ. mindegy is. amúgy tök jól elvagyok mostanság, várom a sulit. lehet gázul hangzik, de már szomjazom a tudásra:))) azta...ilyet sem mondtam még soha, talán később megbánom:D:D:D sőt ez elég valószínű... amilyen erőltett menetet ígértek nekünk..na mindegy is:) legalább nem fizetek érte... mint a gimi... najó...hagyjuk is a suli témát:) szóval... tök jól érzem magam, mivel az utóbbi egy két napban derült ki hogy megyek paraliára, májusban... vizsgám lesz, de szarok rá, olyan rég voltam nyaralni hogy ezt nem hagyhatom ki. ami még jobb hogy nem csak apám meg nője lesz ott( aminek szintén örülök mer így legalább megismerhetem jobban a csajt, meg apámmal is rég töltöttem együtt több időt) , hanem drága barátnőm is Orsibaba, aki egy időre teljesen eltűnt az életemből de most visszatért az életbe és újra belevágunk az életbe közösen:) nekem is jót fog tenni:) jajj de jó lesz:) tisztára élvezem most ezt:) ja meg hát persze fransziaország is feldob, de valahogy nem is azért mer fransz, hanem mer béjb:) de ezt mindenki tudja...sebaj...kurvajó lesz a nyaram, véééégre, de azért nem akarom elkiabálni:) a végére pedig egy atomsziget pörgés parti aranyászok hvg, master, csocsó lumi éssatöbbi....király lesz mint állat. úristen...csak minden jól alakuljon:)))) szal most feldobódtam:) persze vannak a megingások, de azt a napló úgyis jelzi:) mármint olyankor mindig az írásra vetemedek mer ide olyan dolgokat is le merek írni amiket asszem senkinek sem mondanék. hiába láthatja ország világ, leszarom, itt senki nem ismer. vagy mittomén. ebből megismer. nem szégyellek semmit, csak kiadom az érzéseimet:) én egy ilyen ember vagyok:) csak sosem annak adom ki akinek tényleg kéne de jobb is így:) vagy ha nem, akkor Í.J. :D hát ez van:)
amúgyis most iszogatom a boromat, semmi baj nem lehet:) olyan zenét hallgatok amit imádok, és már csak kb fél órám van az indulásig:) aztán kocsma, parti, pörgés, tánci tánci...buli hajnalig:) de azért most leszögezem hogy véget vetek a hülyeségáradatnak, tőlem ne várjon senki semmit:) én pedig lehetnék erőszakosabban visszautasító:) de persze ez csak tőlem függ....minden tőlem függ, azt kell tennem ami nekem jó :)
ennyi:) éljünk megbánások nélkül:))) és ezt részegen is tudnom kell!!!! de sebaj.... most annyi energia és akarat és erő van bennem hogy nincs mitől tartanom:) élem az életem és ez így abszolút jó nekem:) na heló:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat