Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (Á) naplója


Állatfarmi teveemberke [37570 AL], gazdája Tibor (Á)
2004. november 5. The Times

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37570
2004. november 5. The Times

Sziasztok, jóestét! :o) Hát ez a mai nap egy fura nap :o) most nézzük meg tudományos szemszögből ezt a kérdést és bizonyítsuk!
Tehát, ma, ugye, ma van :o))) holnap, amikor már ott leszünk, akkor is mának fogjuk tekinteni azt a napot, amelyet ma holnapnak tekintünk. Tegnap is ma volt - nem létezik olyan, hogy ne ma lenne, nem létezik olyan, hogy valaki ne tudná felfogni ezt :oDDDDDDD na jó, adok gondolkodási időt! ;o)
Örökké a mában élünk - gondolhatnánk akkor, hogy a holnap sosem jön el, az előbbiek szerint; és milyen igazunk van! :o)))) de mégis, a holnap is eljő, midőn falióránk elütötte az éjfelet, bár az akkor már mának fog tűnni, s természetesen az is.
A holnap és a tegnap elvont fogalom, hohóóóóó, megcsípett egy szúnyog, miközben itt okoskodok... :o/ Sosem fogjuk a tegnapot tegnapként megélni, s a holnapot holnapként, csakis "ma"-ként tudunk az időre tekiteni - hiszen most éljük át az emlékeinket is. (most=ma) Eképpen egy nap az élet, egy hosszú hosszú nap :o) Éljük hát! Szeressünk! Make Love Not War! ;o)

Üdv:
Don Quijote



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat