Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (Á) naplója


Állatfarmi teveemberke [37570 AL], gazdája Tibor (Á)
2004. december 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37570
2004. december 28.

Tegnap este voltam a Westend tetején, ingyenes NOX koncerten! :o) Hát, a zenészek nagyon jók voltak, bár a hegedűst néha el-elhagyta a ritmus. Nagyon szépen táncoltak a fiúk-lányok népitáncot, a furulyásuk kiváló volt, nagyon szépen játszott. :o) Volt egy szólógitáros is; ő sem volt rossz. ;o) Nagyon élveztem az egész koncertet, gyönyörű hangja van az énekesnőnek! :o) A baj ott volt mindössze, hogy a hangosítók elszámolták magukat: olyan hangosra vették ezt a koncertet, mintha nem a Westend tetején lettünk volna, s nem csak azt kellett volna ellátni hanggal, a koncert hangjaival, hanem az egész Nyugati teret az Arany János utcáig. Az első pár dalban pedig szegény énekesnő hangját elfelejtették felhangosítani, így a hangszerek elnyomták csodálatos énekét. :o( Közepére ez a hangosítás rendbe jött. :o) Aztán hirtelen mások léptek fel; 3 fiú nyávogott a színpadon, érzelmektől túlfűtötten; na, akkor jöttem el ;o))
Összességében kiváló koncert lett volna, ha 1, nem hangosítják ennyire túl, hogy miután eljöttem, zúgott az egész fejem, és nem tudtam szót váltani egyik ismerősömmel, akivel ott találkoztam, mert nem hallottam amit mondott; 2, az elejétől fogva jól bekevert hangokkal szól a zene; 3, nem a közönség szemébe világítanak a színpad fölül a reflektorokkal, miközben a zenészek sötétben vannak; 4, hegedűszóló alatt illett volna lámpával megvilágítani szerencsétlen hegedűslányt.
Persze, ingyen koncertnek ne nézd a fogát! ;o)) Hiába támogatta a Suzuki, hisz az egy nagyon szegény cég, biztos nem fizetett eleget a technikusoknak! ;o)
Csövi!
Tibor
0:47



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat