Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (Á) naplója


Állatfarmi teveemberke [37570 AL], gazdája Tibor (Á)
2005. január 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37570
2005. január 30.

Jó estét! :o)

Vettem egy tökjó filmet magamnak DVD-n, és qrvára le volt árazva, nagyon király!!! 1000 forint volt, egyik kedvenc alakításom van benne Jet Leetől. Ez a film pedig a Sárkány csókja. Naon király!!!!! "Imádom" benne Jet Leet.

Amúgy, ha lesz lányom valamikor, Katának fogom elnevezni, vagy Tímeának, vagy Zsuzsannának :o))) esetleg Júliának, vagy Dorottyának, hogy a szinkronszínészek ne tudják kimondani a nevét! :oDDDDD

Képzeljétek, a szinkrondramaturg tanárom azt mondta a csoportnak, ahol tanultam, hogy a színészek hülyék, a színészek bénák, nem tudnak beszélni. Ekkora baromságot rég hallottam. A színészek úgy lesznek színészek ugyanis, hogy előszöris mindenféle "hüle" vizsgát kell tenniük, többek közt tanulnak a színészek retorikát is, meg mindenféle beszédjavító tudományt. Szóval a volt szinkrondramaturg tanárom ezt nem jól tudta. Egy színésznek igenis kell tudnia helyesen beszélnie, ezt tanulta, nincs "módjában" érthetetlenül elmondani a szöveget, mert akkor kirúgják állásából. Erre tette fel életét az ember, amelyik színész lett, ez a hivatása, a beszéd. Nevetséges volt, ahogy a színészmesterségről annyira lenézően beszélt a 3 külföldi nyelvet beszélő, s ezekből a nyelvekből sikeresen fordító szinkrondramaturg tanárom. Kívánom a kedves volt csoporttársaimnak, hogy legyen bőséggel egészséges kitartásuk, hogy sikereket érjenek el ezzel a "maffia" munkával és ne alázkodjanak meg a pénz hatalma előtt!
Jó éjszakát!
Tibor
23:21



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat