Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kincsike naplója


Hermionebaba [85858 AL], gazdája kincsike
BOLDOG KARÁCSONYT!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85858
BOLDOG KARÁCSONYT!

Sziasztok!
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!! --> remélem mindenkinek meglesz!
Jaj olyan mérges vagyok... Az előbb beírtam a bejegyzést és valamit véletlenül megnyomtam és most eltűnt az egész... írhatopm újra! Grrrrrrrrrrr:-(
Na szóval voltam a barátnőmnél, ott aludtam. Megnéztünk egy DVD-t, az a címe, hogy: Cápamese. Tök jó volt. Olyasmi, mint a Némó. Szal rajzfilm ez is.
Aztán egyet mIRC-eltünk és egy csomót baromkodtunk. Aztán nagy nehezen rávettük magunkat, hogy aludjunk. Másnap mikor jöttem hazafele, bementem a rádióhoz, hogy átvegyem a nyereményemet (azt a vásárlási utalványt, amiről már beszéltem...:-)) Délután elmetünk a tesómmal vásárolni karácsonyra: anyunak vettünk egy vizespohárkészletet (ugyanis nem volt két egyforma poharunk....)punak pedig vettünk egy körömvágót (relytéjes módön eddig ahány volt, mind eltűnt... khm-khm...:-)) es még egy kapszálót, mert az eltörött. Sztem egész jó ajándékok. Magamna meg vettem egy nadrágot, farmert, olyan egyenes szárút, amit fel kell tűrni. Tök jó. A tesókám meg vett egy inget, a hátán lepke van és elől is van kettő. Szal a legközelebbi bulira lesz mit felvegyek...:-) Tegnap takarítottam a szobámban, tévéztem, olvastam satöbbi. Ja és megvettük az IM-et. Tök jó. Igaz, eddig is megvettük minden hónapban, de mind1. Azért még örvendek. És ma itt vagyok, nem is csináltam nagy mást, csak neteztem. Küldtem karácsonyi animációkat a barátaimnak. Kb. ennyi. Mégegyszer BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!
Legyetek jók és kívánok nektek sok-sok ajéndékot a fa alá.
Ezer CuPpPpPpP:Kincsikeee



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat