Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Angelika naplója


Angyalka88KM [4846 AL], gazdája Angelika
2004. december 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4846
2004. december 25.

Hupsz...tegnap elmaradt a naplóírás. Mitagadás...elég sűrű napom volt. Pontosabban nagyon sűrű. Délelőtt szokáshoz híven összevesztem anyámmal, ajándékot csomagoltam...nyomtattam. Semmi extra. Öcsém kinn volt mamámnál...persze..ő csak a jót érzékeli:p:p:pNekem meg maradt a takarítás. Idén nagyon szörnyen néz ki a karácsonyfa...Én díszítettem:E:E:E Feltehetően ez az oka:D:D:D Hát istenem...remélhetőleg belátják, hogy nem nekem való feladat...és jövőre nem bízzák rám.:E:E:E

Este, mikor öcsém is beérkezett...megjött a Jézuska:D:D:DNekem ugyebár az előző nap összeszerelt házimozi rendszert hozta...meg egyéb apróságokat...könyveket...ilyesmit. Aminek nagyon örültem...az egy parfüm...Eszméletlen egy apum van. A Lacoste legújabb illatát kaptam...az a poén...hogy akárhányszor megálltam a Douglasban...mindíg ez a akadt a kezembe...imádom...ezt akartam következőnek megvenni. És kitalálta...eszméletlen.

Este még zenét hallgattam...és beszéltem vele is...nagyon jó volt...jó érzés, hogy gondol rám, még ha távol is van. Azt mondta...ma megy haza...ennek örülök...így legalább este láthatom...ha csak webcamon keresztül is.

Ma mamámék jönnek, meg nagynéném. Más program nincs. Azon kívül hogy tanulni fogok. Muszáj lesz...Pláne, ha a 28-29-ét szórakozással kel töltenem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat