Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Angelika naplója


Angyalka88KM [4846 AL], gazdája Angelika
2005. május 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4846
2005. május 15.

Huhh...több mint két hete nem írtam ide. Pedig lett volna mit. De egyre kevésbé figyelek az ilyen dolgokra. Őszintén szólva eszembe sem jutott hogy írnom kéne ide. Bepótolni meg nem fogom azt a 2hetet. Kicsit sok lenne az egyszerre:D:D:D. Élménydús heteim voltak. De azért kiragadok néhány napot...ami érdekesebb volt.

2005. május 7.
Elsőként a barátom ballagásának napját választottam. Eszméletlen jó volt. Csak hosszú és fárasztó. Hajnali 6kor keltem, 8kor ugyanis fodrászhoz kellett mennem. A ballagás 10kor kezdődött, előtte bementem a virágért. Annyira szép lett...hihetlen. A kék rózsánál tényleg csak a vörös és a fekete szebb. A ballagás elég gáz volt. Semmit nem lehett hallani...az énekkar szörnyű volt. De hát...nem az a lényeg. Amikor a virágot átadtam...megkapta az ajándékát is. Nagyon tetszett neki. A ballagás után az egész család ment ebédelni. Engem is elhívtak...durva volt. Be lettem mutatva a komplett családnak. Kb 30 fő. Szinte senkinek nem jegyeztem meg a nevét. Bár azért akad. De nem volt egyszerű. Mikor ott végeztünk...hazakísért, majd 3kor ismét átmentem, akkor már nemcsak a család, hanem a komplett baráti kör is ott volt. Sajnos a hangulatot elrontotta az a bizonyos "barát"...akiről már beszéltem régen. Aki utál. Képes volt részegen feljönni a barátomékhoz annak ellenére, hogy tudta, hogy ott lesz az egész család, ráadásul elkezdett hőbölögni, beégetve ezzel a barátom, a baráti kört. Végül duzzogva (mert nem oda mentünk megünnepelni a barátom ballgását, ahova ő akart) lelépet, és berúgta a lépcsőhűz ajtaját. Barátom egész végig rosszkedvű volt. Aztán Jagerben kicsit feloldódott...de nem nagyon. Hazafele úton majdnem szakítottunk. Csúnyán összevesztünk. Aztán hazakísért...hajnali 4ig beszélgettünk. Jó volt megbeszélni a felgyülemlett dologkat. Végül békében váltunk el...persze csak délután 1óráig. Eszemben sincs szakítani vele. Csak a düh beszélt belőlem mikor azt mondtam. Szerintem Ő sem tudna. Érzem hogy nagyon szeret.

2005. május 13.
A suli nem volt vészes. Alig voltak órák az állatok és növények vilagnapja miatt. Este barátnőmékhez mentünk koktélpartyra. Nem sokat ittunk. Mármint nem sok koktélt:D:D:D. Főleg pezsgőt ittunk. Nyammm Törley. Imádom. Barátnőmék kicsit becsiptek tőle. De csak olyan aranyosan. Aztán átmentünk Mangoba. Engem csak éjfélig engedtek. De jó volt. Most jó volt a zene is. Sok ismerős arc. Jó volt kicsit táncolni.

2005. május 14.
Kedvesemmel felmentünk Budapestre a Munkácsy-kiállíátsra. Eszméletlen jó volt. Imádtam. Nem csak a kiállíátás. Az egész nap. Egésznap együtt lenni. Olyan romantikus volt fenn sétálni a várban. Olyan szép. Mesébe illő. A kiállításra sokat kellett várni. 1órát álltunk sorba. Szerencsére szép idő volt. De megérte várni. Mikor beléptünk...fantasztikus látvány tárult elénk...hihetetlen vizuális élmény volt. Barátomnak is nagyon tetszett...pedig elég negatívan állt hozzá. Este házibuliba mentem...az frenetikus volt. Akkorát buliztunk. Rajtam kívül megint majdnem mindenki kiütötte magát:D:D:D. Úgy látszik ez már hagyomán...hogy csak Én leszek mindig józan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat