Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Polczi [73741 AL], gazdája Betti
Szerelem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73741
Szerelem

Szia!

Észre vetted már, hogy mennyi szerelem vesz körül? Ha te nem is vagy szerelmes, akkor is ott van a levegőben és körül vesz. Milyen jó is az, ha szerethetsz vkit ( legyen az barát, ill. bnő ) , de az a legjobb, ha ő is viszont szeret! Most gondolkoztam el, hogy hány ilyen ember ismerek, aki éppen szerelmes: anyukám és apukám :) , az osztályomban is legalább 16 csajszi szeret vkit és viszont szeretik őket ( ajánlom is a barátaiknak----> pasik becsüljétek ám meg a bnőiteket és NAGYON SZERESSÉTEK őket ). A világban is csak körbe kell néznem és meglátom a szerelmet: ott van mindegyik "csókolozó párban" , mindegyik "egymás kezét fogó fiúban és lányban" és bennem is ott bújkál vhol, csak elő kell hívni :D .

Szal senki sem mondhatja azt, hogy nem vok romantikus :) . Csak akkor leszek depis, ha arra gondolok, hogy akit én szeretek, mást szeret :( . A bnőm mondta azt, hogy "ne fussak olyan szekér után, ami nem vesz fel" . A szívemnek viszont nem tudom azt mondani, hogy hagyd ő már másé. Azt tudom, hogyha vkit szeretsz, akkor mindig a legjobbat kell akarnod neki: így én azt szeretném, ha a másik lány vissza menne hozzá és boldogok lennének együtt, bármennyire is rosszul esik ez nekem. Bocsi, hogy kezdek átmenni depisbe.


Inkább írok vmi másról :) . Végülis megírtam az érvelő szövegemet ( lásd az előző bejegyzésnél :P ) környezetvédelem témában. Ez sem lett jobb, mint az előző, de szerencsére a tanár megértette, hogy miért nem tudtam megírni normálisan és nem kaptam egyest ( nem lenne szép egy egyes magyarból, mikor jövőre emeltszinten érettségizem belőle :) ). Órán írtunk egy érvelőszöveget, vagyis félig megírtuk ( másoknak sem ment vmi jól ), majd még befejezzük szerdán.


Tiszta dinka az öcsim ( lehet tőlem örökölte ezt? :D ), de annyira imádom, hogy azt el sem tudod hinni. Most van dackorszakban, tiszta cuki mikor mindenre csak rázza a fejét és nemmel válaszol, annyit röhögök rajta :D . Ezt csak azért írtam ide, mert most is itt van és ki-be kapcsolgatja a hangfalat. Én meg hiába mondom neki, hogy hagyja békén, ő csak a fejét rázza és vigyorog. Hát lehet rá haragudni :D ?!

pussz: Polczi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat