Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Polczi [73741 AL], gazdája Betti
2005. február 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73741
2005. február 21.

Hali :) !


Már jó régen írtam ide, úgy érzem most már itt az ideje, hogy megtegyem és írjak. Miért nem írtam eddig? Na, ez az, amit nem tudnék megmondani: talán csak azért, mert nem volt kedvem leülni a géphez és rögzíteni az életem "pillanatait" , de miért magyarázkodom :D ? Ha jól emlékszem 13-án írtam utoljára, szal az már 8 napja volt ( itt van az, hogy naponta írok, mondtam, hogy úgysem fogok ;) ), már nem nagyon emlékszem, hogy mi történt a 8 nap alatt, de azért próbálok összeszedni egy-két dolgot.
Az tuti ( erre tisztán emlékszem :) ), hogy a legjobb barinőm nem volt suliban egy hétig, pedig "teljesen össze vagyunk nőve" ( szegénykém beteg volt ). Elég szépen eltelt a hét és egy csomó olyan emberrel beszélgettem, akivel nem biztos, hogy egyébként ( ha van a barinőm=Mojtika suliban ) dumcsiztam volna. Egész héten tanultam és sok-sok jó jegyet szereztem ( tiszta buli :D ), talán jó hatással van rám, ha nem talizom a Mojtikával? ;)


Jaj, most hétvégén néztem a Megasztárt: nagyon kész, hogy milyen Megasztár mániás lettem. Megnéztem az összes énekes blogját :) . Az a gáz, hogy most már bárki is esik ki szomcsi leszek :( ( vhogy az Orsit nem bírtam, de a többiek mind nagyon jó fejnek látszanak, bár most a Gabi kicsit beképzeltnek tünt ). A mostani előadások közül sztem a Danié volt a legrosszabb ( pedig ő az egyik kedvencem ),a zsűri dicsérte, na ki érti ezt :) , mindenkinek más a véleménye, vhogy nekem az előadás, meg a szám nem tetszett. Azon meglepődtem, hogy a nézők az Orsi mellé a Levit is "odaállították": sztem, most ővé volt a legjobb előadás----> nem szeretném, ha kiesne :) .
A Bartók Eszter nagyon aranyos ( ő a másik kedvencem ), illetve nagyon bírom még a Bálint Ádámot ( sztem csúcs az egész pasi és nagyon jó a hangja ) és a két Tomi is kedvenc :) . Szeretem a Csillagdalt, sztem jobb lett, mint az elsőben volt ( a klip is jó naon ). Főleg azt a részt bírom, mikor a Dni énekel ( a klipben ): "Hagy még, hogy álmodjam, alig vártam, hogy megtaláljam, hogy legyen cél, hogy elérjem, hogy a csillagok közt helyem legyen. Hagy még, hogy álmodjam, hogy újra éljem, hogy megcsodáljam,hát legyen szép, ezt látnom kell."


Ó, majdnem elfelejtettem, hogy vége lett a Bosziknek, pedig fűggő voltam ( Chris, aki egy édi pasi :D ) :'(( . Remélem szeptemberben tényleg elindul az új részekkel. Most a Jóbarátok van helyette, végülis ez is jó, csak már most adják kb. 3x újra az elejétől ( nem hogy inkább az újabb részeket vettítenék le ) .


Ma irodalom fak.-on ( 0. órában ) dogát írtunk a 9-es anyagból: 26 kérdésből 14-et tudtam jól ( a másik két oszttársam- 15, ill. 17-re adott jó választ), ez nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy az egész 9-es anyagból írtunk és már rég voltam 9-es ( na jó nem is olyan rég, de akkor is két éve volt :) ), mindenki kapott egy ötöst SZUPI ( a büntető irodalom dogám is 5-ös lett, a sok dinka oszttársam miatt írtuk, mert nem tudták befogni órán ) :D .
Jut eszembe: márciusban a Hátsóval= Évivel + vkivel megyünk töri versenyre ( már voltam a Hátsóval elöző félévben versenyen ) , most mi jelentkeztünk ketten egyből, mikor szólt a tanár :) , majd még beszerválunk vki okosat az oszttályból, hogy nyerhessünk :D .
pussz: Polczi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat