Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsolt naplója


Revolver [100532 AL], gazdája Zsolt
2005. október 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100532
2005. október 22.

hopsz,úgy látszik,közben 3 hétig nem írtam.
na mind1,most bepótolom:)

A vőlegény gonosz bosszúja
Különleges formáját választotta bosszúvágya kielégítésének egy megcsalt vőlegény. Lakodalmának csúcspontján, a meleg hangulatú rokoni pohárköszöntők után ő is felállt, hogy szóljon az összegyűlt több mint 300 fős vendégsereghez. Meghatottan megköszönte mindenkinek, hogy eljött az esküvőre, megköszönte a szép ajándékokat, majd a menyasszony szüleihez fordulva, külön köszönetet mondott nekik, hogy pénzüket nem sajnálva fél vagyonukat ráköltötték az esküvőre. Nemkülönben megdicsérte egyik legjobb barátját, milyen sokat tett ezért a feledhetetlen estéért. Ezután megkérte az ünneplő tömeget, hogy mindenki nyúljon a széke alá, és szedje le az ülőke alá erősített levélkét. A násznép kíváncsian nyitotta ki borítékot, és nagy döbbenettel szemlélte a benne rejlő fotókat, amelyen a menyasszony félreérthetetlen pózokban élvezte az életet az imént említett baráttal. Míg a felháborodott násznép a fotók iruló-piruló szereplőit szidalmazta, a friss férj továbbállt a rendezvényről. Másnap első dolga volt, hogy felbontsa házasságot, és megveregesse saját vállát, mert még esküvő előtt felderíttette egy magánnyomozóval a csalfa menyasszony és a hű barát titkos kapcsolatát.


A végzet takarítónője
Egy külvárosi, lepusztult kórházban (nem Magyarországon) furcsa halálesetekre figyeltek fel az orvosok. Az intenzív osztály egyik ágyán átok ült, ugyanis akit belefektettek, másnap délelőtt már nem találta életben a doktori vizit. Először kicserélték az ágyat, nem segített. Azután különböző mérőeszközökkel megvizsgálták, van-e esetleg olyan sugárzás, vagy egyéb külső befolyás, ami mérgező lehet a beteg számára, de nem találtak semmit. Már éppen be akarták zárni a kórtermet, amikor az egyik furfangos ápolónak ötlete támadt. Kölcsönkért ismerősétől egy kamerát, elrejtette a szóban forgó ágyra irányítva, és hazament. Másnap a kórházigazgatónak megmutatta a felvételt, amelyen éjszaka nem történt semmi. A kamera a kora reggeli órákban viszont rögzítette, amint a kórház takarítónője becsoszogott a terembe, elővette ásatag porszívóját, odament az ajtóhoz legközelebb levő konnektorhoz - ami egyébként a végzetes ágy mellett volt -, kihúzta a lélegeztető gép dugóját, bedugta a porszívót, és komótosan dolgozni kezdett. Ezek után a takarítónő, mint aki jól végezte dolgát, visszadugta az életbentartó szerkezet csatlakozóját, és továbbállt egy teremmel.

Blökkenő
Egy pasas, akivel együtt dolgoztam, mesélte, hogy az amerikai nagybácsiját gyorshajtás miatt eltiltották a vezetéstől. Az öreg megőrült a kocsikért, de szerette meginni a magáét, ezért vett egy automata sebváltós járgányt és megtanította a bernáthegyijét vezetni. A kutya kormányoz, ő meg majd kezeli a segédpedálokat (ahogy az autósiskolákban az oktatók). Poénból még ideiglenes jogosítványt is kért a blökinek, Hegyi Bernát névre. Bevált a dolog, és a kutya amolyan népszerű, megszokott jelenség lett a kisvárosban, amint éppen a gazdiját fuvarozza a boltba vagy egy bárba. Csakhogy kis idő múlva a rendőrök elcsípték és letartóztatták őket. De olyan nagy közfelháborodás követte az eseményt, hogy ejtették a vádat, és a férfi megúszta egy egyszerű figyelmeztetéssel. H. Bernát, az eb azonban pórul járt: 55 dollárra büntették, amiért sötétedés után ideiglenes jogosítvánnyal vezetett.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat